kudd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bu sefer arattim bulamadim. benim buyulerle ilgili bi kac sorum olcakti. 1) yeni bir npc yapicam ve sadece scriptte belirttigim buyuleri yapmasini istiyorum. nasil ayarlayabilirim? 2)magic resistance fix ekledim ama player olarak girince butun atilan buyuleri magic resistance ile koruyor eskisi ile degistirdim hala oyle niye olabilir? 3) bi de farkli bir sorun var guardlarin instant killini kapattim ama daha hizli kosmalarini(speed yapmalarini :P) istiyorum. bunu nasil becerebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sadece ilk sorunu yanıtlıyabileceğim Npc'nin altına addspell=s_exlosion diye eklersen yeterliydi sanırım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 saolasin hemen deniycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 2. Soruna cevap verebilmemiz için nasıl bir sistem kullandığını bilmemiz gerekli.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 55i dir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3) bi de farkli bir sorun var guardlarin instant killini kapattim ama daha hizli kosmalarini(speed yapmalarini :P) istiyorum. bunu nasil becerebilirim? dex i yüksek tut diyecemde yararı olurmu bilmem olabilir eğer nebuladaki rotting corpse gibi koşcaksa bilmiyorum =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kudd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 rotting corpse ucuyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sanırım can walk yerıne can run koyarsın walku kaldırısan olabilir bilemicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Guard Scp sini yazmak Gerek bu 1 Yazınca Zaten Onun Category sine |MT_RUN Ekleyeceksin bu da 2 Hızlı Koşmasını Istiyorsan hee birde Rotting Corpse Yavaş gitmesini mi Istiyosan |MT_RUN unu sileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar