Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bir yakınım eee pc almış ama internete bağlanamıyor. Elime şimdi geçti alet, fazla zamanım olmadığı için olası tecrübelerden faydalanmak istedim, uğraşmak yerine.. Kablosuz ağlardan ilgili ağı seçip "bağlan" diyorum.. Bağlanamıyor, status "bekliyor"da takılıyor. Bu alet direkt ağ ayarları yapılmış gelmiyor mu? Genel bir ayar yapmak gerekir mi? Nasıl problemi çözerim? gibi sorular silsilesi işte.. müm bu da seninle ilgili be! hadi çöz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hmm manuel olarak kablosuz ağ ayarlayınca bağlanıyormuş.. otomatik gördüğü ağa bağlanmıyor ilk seferde ama. garip. neyse çözülmüş oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 linuz vardı di mi bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 evet, bu linux. ama xp'li versiyonu da var sanırım. daha doğrusu ms minipc'ler için mini xp gibi bir şey çıkardı sanırım(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Isletim sistemiyle alakali. Ubuntu'nun su ana kadar cikan versiyonlarinda wireless sorunlari vardi hep. 8.10'la duzeliyor hepsi. 7 gun daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 eee pc ubuntu değil aslında, xantos gibi bir şeydi ve bayağı bir geliştirmiş asus.. eee pc'nin de nerdeyse her işinin internetle ilgili olduğunu düşününce, buna bir çözüm getirmemişlerse yuh derim =) ama dediğim gibi; ben bağlandım.. sorun otomatik bağlanmak istediğinde oluyor. ağı bulup "hop bağlan" diyemiyorum. ağı buluyorum, "al şu şu ayarlarla bağlan" diyorum.. aslında bu benim için sorun da değil ama sahibi ben değilim ve asıl sahibi her gittiği yerde konfigürasyonu (konfigürasyon dediğim 1 dk sürmüyor da..) yapamayabilir. ağı görüp çat bağlansa, süper olurdu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar