Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eh zıctık sayılır nostalji yaparken. bu 7 bölümdeki katedrelin kapısı acılmıyor (icerde Eye var hatırlarsanız) nası giriliyordu ? hatırlıyan varmı eye ı nasıl alıcam[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 taa zamanında ben ilk bolumu gecememiştim onda :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 o bölümde bi yer var ortada havuz havuzun ortasında büyük bi taş var üstünde de anahtara benzer büyük metal bi meret o meretin üzerine çıkıp karşıdaki heykele 2 tane fire arrow atarsan yan tarafta gizli bi kapı açılıcak ondan sonrasını sen çözersin :) en kıl bölüm orası cidden ehe bende bi tek orda takılmıştım o sokakların ışıklarını yak o bölgeyi yaratıklardan temizledikten sonra ışıklar yanık olursa bulması daha kolay olur he ayrıca o büyük taşa rope arrow kullanarak çıkıcaksın :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Pop cok saol yani cok alakasız bişimiş ordan fire arrow sallamak 44x78 yıl düşünsem yine aklıma gelmiycek bişi eye nin dedigi hiçbişi anlamıyorumki tıslıyor resmen belki o ipucu verir demiştim :) tekrar saol[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kazaada bulunurmu bu zamazingo? ya da kaç cd diye sorayım ben[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1cd kazaa dan sanmıyorum bulabilecegini emule kullanıyorlardı bu işler için. ulan limdide lost city de kaybolduk amma büyük harita üf[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 talishman of fire nerede bilen varmı :([signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 çok büyük bi bina var onun içinde fire[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 öleymiş rope arrow kullanmak ayda yılda bi geliyorda aklıma :) sıra iar ve earth tılsımlarında[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya undercover daki eath iar elementler bi kafesin içinde açmak içinde 5 kolu indirmem lazım biri aziz bilmemnenin kafatasının oldugu kürsünün arkasında biri aşadaki fırında digerlerini bulamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Biz thief'i arkadaşın evinde 3 kişi oynardık takılmamak için. - Oğuz olm iyi bak görebiliyor musun birşey? - I ıh.Can sen görebildin mi birşeyler? - Du du du şurda birşey var galiba yürü oraya bi. - Nereye abi? - Ya şurası yok mu?(Monitor'e el bastırılır) - Duvar lan orası. - Ha pardon.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 valla hatırladıgım kadarını yazıyım :) biri bahçede agaçların yakın oldugu bi duvar var o duvarda uzunca bi çıkıntı var o çıkıntının altında biri mezarlık kısmında içlerinde altın vazolar bulunan mezarlar varya onların içine girip üst kısıma bak digeride işkence odasında yalnız orda bi rahip var dikkatli ol ve yerler metal oldugu için direk duyar seni içeri girerken bunları açtıktan sonra 5dk mı ne süren var o sürede gidip almalısın talismanları yoksa hepsi tekrar sıfırlanıyo tekrar açman gerekicek [Bu mesaj Popeye tarafından 29 Nisan 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 SPOILER bu arada talismanların etrafında bi büyü var o büyüyü kaldırmak için bi scrollu okuman lazım o scrolluda bulursun iyi bi araştırmayla builders hede hodo bişeyler yazıyodu başlangıcında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 saol popeye hemen deniycem şu zaman olayı cok sinir paldır küldür koşmam gerekicek koca mekanı ve yerleri karıştırma olasılıgımda var. alllahtan etrafta gardiyan yok hepsine taş attım bayıldı[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 scrollun ismi "wall builder's prayer"mış okudugun anda büyü kalkacak ama alarm çalıyo :) hemen kaçmaya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 evt scroll u arıyorum şu an kimse kalmadıki map ta herkez bayılttım istedigi kadar calsın alarm :) biraz fighter da benim karakter :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 birde bu şalterlerin yerleri gerçekten cok zor aşırıya kaçmış bence bulamayınca bırakmıştım 2-3 ay önce oyunu devam edim dedim[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 . [Bu mesaj Bıshop tarafından 29 Nisan 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 şu oyunun edonkey linkini verenin gözlerinden öpeyim.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 expert te bitirmiştim süper oyun. Fire arrow olayı da oyunun içinde bir yerde belirtiliyor (gerçi bende takılıp walkthrough ya bakmıştım nerede bu diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar