Dionysus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar AltF4 e karşı bir Scp Gerekiyor Ama Yapan Kişi Direk ölücek Ayrıca Bütün Server Guild İsmini ve Nickini Alttan Geçen bir Yazıyla Görecek. Mantıgında Hp nin Str den Düşük olması Yeterli .... Yardım Edebilecek Biri varsa Sevinirim Şimdidden tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 arama yapabilirdin.gecende bu konu ile ilgili topic acılmıshti.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben susuyorum arama konusuyor artık :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 On=@Login if (<50) src.hits 0 src.kill [emin deilim] serv.allclients sava$irken alt+f4 yaptigi icin geberdi..[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 <50 olmaz çünkü adamın str'si 50 den küçükse direk ölür bu bir. İkincisi hem src.hits 0 yapıp bi daha niye src.kill yaptın? Üç serv.allclients sysmessage XX olcak. Dört order chaos mu değilmi diye eklemez isen herkes yatar. Beş On=@Login değil On=@Logout olcak. [signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 [Bu mesaj Ardhath tarafından 29 Nisan 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya emin deilim dedim saten sharing ten cektim hemen ona gore baktım. yazdım gerisini duzeltirler dedim[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar