Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 error -9 hatasi verior yalnız hata olarak gosterilen yazılar. socket flm yazıor su an hatırlayamaıorum bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ [Bu mesaj Taina tarafından 29 Nisan 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Biras araştırmayı denesen topic açmana gerek kalmicak neyse al linki http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33466
redhot Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 burda var arama kısnında var sen gir buraya anlatıyolar anlarsan tabi biraz karışık
redhot Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kızıcağına inceden bişiler söyle :D daha rahat oluyo
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hatalarla kafam karıstı o yuzden ben bende deelem kusura bakmayın.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bu arada orada tam bi sonuca baglanmamıs o yuzden tkrr sordum.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Brook Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31213 Bu arama yapmadan ,araştırmadan, Db yi kirleterek açtığın postun cevabı... Lütfen herkes burayı okusun! Arkadaşımızın Db hakkında görüşlerini alalım İnsanları uyarmadan , kendince laf sokmaya çalışmadadan önce,kendi yaptıklarına bak. Aklınca post kasıyosun , insanların gözünde biyerlere gelmek için,senden daha çok Db yi düşünen insanlara, laf soktuğunu sanıyosun. Umarım bundan sonra senin gibi gereksiz Db yi kirleten insanları burda görmeyiz..[signature][hline]I Only Die For This Woman
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bak kocum ben post kassam burda olmam giderim karalama defterine bu 1 birde o konunun CEVABI YOKKKKKKKKKKKKKKK BUNU UNUTMA BENDE SENİN KADAR BİLİORUM BELKİ SENDENDE COK BİLİRİM AMA.o yuzden bilmedigin konularda SUS[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
taz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hatayı yazmazsan nası anlayacaz? müneccim miyiz biz?[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule!
Brook Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 1.si konuşmalarına dikkat et. Ben senin sokakta top oynayan arkadaşlarından biri değilim. 2.si o sorunun cevabı odur o zaman postu doğru aç.[signature][hline]I Only Die For This Woman
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 taz hata o konu ile ilgili hata Loading c:spheresavesphereworld... Loading c:spheresavespherechars... 23782 Objects accounted for FATAL:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! ama makinede formattan cıktım vede bu hata geldi.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kullandığın port ya başka bir program tarafından kullanılıyordur yada firewall portu kapamıştır başka portu denersen sanırım hata geçecektir
Brook Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31213 Aynı hata ve cevapları burdada yazıyor diyorum.[signature][hline]I Only Die For This Woman [Bu mesaj Brook tarafından 29 Nisan 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yazsnaa buraya ne yazdıgını.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
LioN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Oku Bak ıstersen Okumani Dilerim[signature][hline]Hic Ugrasma Cozemicen :) Hele Bunu Hic Cozemicen :)
Öne çıkan mesajlar