Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ekmek said: Cons said: Masquerade said: said: -Neiloth-la ne hayallerim vardı sağlık olsun fixd fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ekmek naber hafız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyalanıyoruz nolsun. Geçmiyo zaman =/ sen nassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ders bakmaya çalışıyorum da olmuyor dediğin gibi zaman geçmiyor fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ben 2 tane kitap okudum bugün 500 sayfa felan heralde toplam beynim aktı gitti hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ne okudun ? Ben john barleycorn okudum biraz az kaldı biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Masquerade said: la lan ben yazcaktım yatıyorum pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hepsi ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Masquerade said: tamam değiştirerek ekmeğe gönderme yaptık orda ohooo. :p ekmeğin mesajına bakarsan "la" yı kendi söylemiş gibi editlemiş, ona hitaben bir mesajdı o. olmayan faila fail diyerek sen fail oldun, epic fail hem de. haydi iyi geceler. ohaaaaaaaaaa çok film izlion sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar