Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 tag'i nasıl alınıyo bi bilgisi olan varmı? patch den sonra çıktı bende bulamadım hiç biyerdede nerden geldiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bütün ally krallarini kraliçelerini neyin öldür seninde olur bide yanina cok güzel ayi veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 100k honor kill. faction leaderlarla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aa doru kariştirmişim ben pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yok bende var. Geçen gün farkettim doğru 100K kill i geçmiştim ben xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu achievement olayı accountu satarken buyuk faktor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Evet ve bence insanlar artık acc. satarken iki kere düşünecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Battlemaster title alan adam ekauntu satmaya kalksa muhtemelen 500-600 dolari falan sirf o title icin olur, teknik anlamda sapik olmak gerekiyor alabilmek icin cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 benim r14 warrior, 130k honor kill, butun bg lere haliyle exalted falan idi 2 sene önceki. 300ytl ye satmasaydım keske :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 warrior u açmaam paladinle 50k ları görürüdüm şimdi heralde 22k paladinde var 19k falan varriordu sanırsam hatırlamıorum şimdi... 100k da zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hegün 10k kill alsan 10 günde kasarsın birşey değil xD Eski AV'ler olsa mümkün gerçi bu dediğim, roguela AV'ye bir giriyordum 100+ hk eğer çabuk biterse asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Rogue ve druid işi bu.. Middle de bekle çay çorba iç hk lar havada uçuşuyor.. bir av de rogue veya druid en az 100 hk çeker kendine günde 10 kere yap 1k.. tabi boş adam işi bunlar.. wow da boş adam işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ozii_x said: Rogue ve druid işi bu.. Middle de bekle çay çorba iç hk lar havada uçuşuyor.. bir av de rogue veya druid en az 100 hk çeker kendine günde 10 kere yap 1k.. tabi boş adam işi bunlar.. wow da boş adam işi :D tabi bunun üstüne 100 gün boyunca hep aynı şeyleri yap xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 draedan said: get a life +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 o kadar boş şeyler varki oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 istanbula ilk geldiğim sene (bkz: okul yok, master 2 ders sadece geyik bişi işte, arkadaş desen yok yeni taşınmışsın vs vs vs ) anarchy online diil wow oynasam bunu çoktan yapardım. adamın boş vakti çokmuş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: istanbula ilk geldiğim sene (bkz: okul yok, master 2 ders sadece geyik bişi işte, arkadaş desen yok yeni taşınmışsın vs vs vs ) anarchy online diil wow oynasam bunu çoktan yapardım. adamın boş vakti çokmuş demekki :D Yiğen sen hangi köyden göçtün şeehğre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Angaralıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: Angaralıyık VIŞŞŞŞŞ BABOO!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ayıb ediyon beni gaybediyon xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 100k kill zor değil. 1-2 haftada yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SoulCube said: 100k kill zor değil. 1-2 haftada yapılır. kavgada söylenmez bu laf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SoulCube said: 100k kill zor değil. 1-2 haftada yapılır. hı hı evet miras değil alın teri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 av de günde 7-8 saat taklın actiona yakın yerlerde. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar