BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bir arkadaşım piton yılanı almak istiyor ama henüz yeteri kadar bilgisi yok ben ne kadar alma dediysemde dinletemiyorum :-P bi el atında birtazbilgi toplayalım bu mel-un yaratığı almasın çocuk... yarın öbürgün yer bunu...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 eheh böle düşünen bi ark.ın varsa bırak yesin piton o ark.ını:))[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Abi sen o arkadaşına bi maymun al. En azından karar verir onun adına.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Üşenmedim acc aldım :) o manyak benim[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Ohş geldin[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 saol:)[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 nıhahahahahahahaha *şeklinde gülmekten kudurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29372 a git sen bi iguana kirpi falan al ne öle ya=)olmadı tarantula alırsın =)[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Arkadaş git kirpi al sen.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 kirpilere ölüümmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 yok yok tapir iyidir :P[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Hala iguana dıyorum baska bısey demıyorum :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 sürüngen alcaksan küçükten başlıcan: kaplumbağa, bukalemun, yılan...vs :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 ulen eşşek nane ben sana demedimmi önce yeni gelenler bölümüne gel orada seni karşılayalım çay ikram edelim mp5 falan verelim die... seni bi yeni gelenler bölümüne alalım hele[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Yılan almak pek akıllıca degıl,evde bakabılecegın en guzel surungen iguana ve kaplumbagdır.Tarantula guzelde,yılan ve tarantula evde bakmak ıcın bıraz cesaret ıster.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 zaten bir yılanı vardı ama evinde kayboıldu ehuhe[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 tavşan al evde zıplıya zıplıya geziyo hem pitondan da çok yiyo ayrıca adam yemiyo[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 bukalemun al ama bakımı zor ortam daima sıcak olcak kafesi nemli olcak vsvs ve arada kontrole götürürsün veterinere falan ama bukalemun süperdir[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Arkadaşlar afedersiniz ama manyakmisiniz? Niye daha mülayim bir hayvan beslemiyorsunuz? Mesela kirpi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Comoda dragon'u al bak büyüyünce boyları 2 metreyi de geçiyo, seninle aynı yatağı paylaşır artık, hem sokakta başıboş kedi, tavuk, hatta ileride köpek belki insan bile kalmaz kafanı dinlersin.. Ben bir ara Nile Monitor besledim tatlı bir kertenkele ama etobur boyları da yetişkinlikte timsah kadar oluyo ama Comoda Dragon'u kadar vahşi değiller.. En son hayvanat bahçesine bağışlamadan önce harmster ile besleniyodu.. Sürüngenler iyidir de işte ülkemde bilgili teknik kadro yok onun bakımı vs. için..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 said: DynamicK, 28 March 2003 20:12 tarihinde demiş ki: bukalemun al ama bakımı zor ortam daima sıcak olcak kafesi nemli olcak vsvs ve arada kontrole götürürsün veterinere falan ama bukalemun süperdir[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net evde bakılmaz bukalemun,hayvan devamlı boceklerle beslendıgınden,evde bakılcak bır tur degıl,ıguana en mantıklısı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 koala al ..... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 koala ımkanım olsa alırdım,ama cok pahalı onlar :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Hayır, hayır, olamaz!!!! Yoksa evine piton yılanı almak isteyen şu "arkadaş" benim kardeşim mi???? İlde, açıklama bekliyorum :P Şu kaybolan yılanla aynı evde yaşamak hiç de hoş değildi, piton geyiğini de demin buradan öğrendim!!! Sakın bukalemun alsın da demeyin, o da vardı rahmetli oldu. Benim teorime göre beyaz olan evde beyaz olamayıp depresyona girdi hayvancağız o ayrı. [Bu mesaj Cassie tarafından 18 April 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ornitorenk al sen ornitorenk en iyiisi (aka e-kolayreklamı,kemal sunal)[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar