Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Arkadaş Satranç Turnuvasında yeni gelişmeler olmuştur. Öncelikle puan tablosu değişti. Puanı eksik olan yanlış olan bana başvurursa sevinirim.. Maç Yapmadıkları için Turnuvadan çıkarılanlar: Strencher Tunca Jacabo 3kişi için müracaat etmek isteyen war mı? Turnuvaya harbi katılıp maç yapabilecek olan yani? Şimdi Yeni Maçları yazıyorum Buraya: Ceday-B.Mulayim Raider-AngelFire Fizban-Raider Ceday-AngelFire Jankis-S.Chocuq Dygrogrand-Volfied Dygrogrand-fedaykin Leader-EarS Nefr-Justin Karakedi-Justin Son Puan Durumunu Öğrenmek isteyenler Buraya tıklayarak öğrenebilirler.. Evet 3 kişi turnuvaya katılmak isteyen yazsın buraya[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 04 Şubat 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bladesingerı almamanız hata bence :) Aslında almanızda daha çok hata olabilir :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bladesinger başvurmadı ki?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dygogrand lol[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu arada grupların puan durumunda beraberlik dizisi olmaması da ilgi çekici :p neyse madem kimse kalmıyo berabere doru ne gerek var eheh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yahoo dan oynarsın?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 shekilçocuq özel msg la ulaşsana bana[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kaçırırsan maçlarıo kötü olur yannız ok ekliyorum?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 22:59 tarihinde demiş ki: Bladesinger başvurmadı ki?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Ehe az kalsın ben bi kere adamla satranç oynıcaktım son anda vazgeçtim :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ardeth sen de katılsana bak boş yer warken[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 DoMAiN ödüllü Hostu yanında 100 MB www.TFTURK.net adresi Kazanan alıyor...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dygrogrand lol[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben ödülümü ikinciye devrediyorum[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sanki kazandın ki ödülünü ikinciye devrediyon hay allam sen pm e gelsene[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Katılmak istiyorum..[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bende katilayim bari :)[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 site updated maçlar da yenilendi site de[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ödül nedir binaaeleh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 23:14 tarihinde demiş ki: DoMAiN ödüllü Hostu yanında 100 MB www.TFTURK.net adresi Kazanan alıyor...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] ilk sayfada war abi ne diim yani.. ama kontejyan doldu[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kör göze parmaaa.. bana yaramazdı o ödüller zaten "..pissTh dermiş"... neyse beni izlemekten de mahrumiyeeet... => haaa bide 'nerde-nezaman' oynancaanı bildirecegmisiniz...pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 oyunculara özel mesaj at maçınızı izleyebilirmiyim diye eminim izin verirler[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: oyunculara özel mesaj at maçınızı izleyebilirmiyim diye eminim izin verirler[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] neyse saol vazgectim :-) ...senide yordum ya gusuretme.. [Bu mesaj sughnuk tarafından 05 Şubat 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ne demek vatandaşlarımıza yardımcı olmak görevimiz[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 up[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 son oyun tarihi nedir ? shekil ulaşır mıısn bana özel msg la[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar