Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Arkadaş Satranç Turnuvasında yeni gelişmeler olmuştur. Öncelikle puan tablosu değişti. Puanı eksik olan yanlış olan bana başvurursa sevinirim.. Maç Yapmadıkları için Turnuvadan çıkarılanlar: Strencher Tunca Jacabo 3kişi için müracaat etmek isteyen war mı? Turnuvaya harbi katılıp maç yapabilecek olan yani? Şimdi Yeni Maçları yazıyorum Buraya: Ceday-B.Mulayim Raider-AngelFire Fizban-Raider Ceday-AngelFire Jankis-S.Chocuq Dygrogrand-Volfied Dygrogrand-fedaykin Leader-EarS Nefr-Justin Karakedi-Justin Son Puan Durumunu Öğrenmek isteyenler Buraya tıklayarak öğrenebilirler.. Evet 3 kişi turnuvaya katılmak isteyen yazsın buraya[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 04 Şubat 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bladesingerı almamanız hata bence :) Aslında almanızda daha çok hata olabilir :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bladesinger başvurmadı ki?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dygogrand lol[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu arada grupların puan durumunda beraberlik dizisi olmaması da ilgi çekici :p neyse madem kimse kalmıyo berabere doru ne gerek var eheh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yahoo dan oynarsın?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 shekilçocuq özel msg la ulaşsana bana[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kaçırırsan maçlarıo kötü olur yannız ok ekliyorum?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 22:59 tarihinde demiş ki: Bladesinger başvurmadı ki?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Ehe az kalsın ben bi kere adamla satranç oynıcaktım son anda vazgeçtim :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ardeth sen de katılsana bak boş yer warken[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 DoMAiN ödüllü Hostu yanında 100 MB www.TFTURK.net adresi Kazanan alıyor...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dygrogrand lol[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben ödülümü ikinciye devrediyorum[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sanki kazandın ki ödülünü ikinciye devrediyon hay allam sen pm e gelsene[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Katılmak istiyorum..[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bende katilayim bari :)[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 site updated maçlar da yenilendi site de[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ödül nedir binaaeleh! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 23:14 tarihinde demiş ki: DoMAiN ödüllü Hostu yanında 100 MB www.TFTURK.net adresi Kazanan alıyor...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] ilk sayfada war abi ne diim yani.. ama kontejyan doldu[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kör göze parmaaa.. bana yaramazdı o ödüller zaten "..pissTh dermiş"... neyse beni izlemekten de mahrumiyeeet... => haaa bide 'nerde-nezaman' oynancaanı bildirecegmisiniz...pls Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 oyunculara özel mesaj at maçınızı izleyebilirmiyim diye eminim izin verirler[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 23:58 tarihinde demiş ki: oyunculara özel mesaj at maçınızı izleyebilirmiyim diye eminim izin verirler[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] neyse saol vazgectim :-) ...senide yordum ya gusuretme.. [Bu mesaj sughnuk tarafından 05 Şubat 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ne demek vatandaşlarımıza yardımcı olmak görevimiz[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 up[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 son oyun tarihi nedir ? shekil ulaşır mıısn bana özel msg la[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.