Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ahah harbi balonu patlamıs lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 soulberry said: günlük, balonum patladı. alımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lan kızla buluşuyodum bugün ama bekledim bekledim gelmedi. telefon olmadan hiç bişi olmuyor artık. peki ya telefonum nerde XUNN angutunda ODUN. kız belkide kayboldu gitti, yedi istanbul onu. şimdi de telefonu kapalı bu sefer de tinergylere kaptırdım galiba. xunn selam :D vurucam seni xDxDDDSASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eh. "amca balonum patladı" gibi olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 antebin kalessine astılar fermaanımı amanamanmanaaman astılar fermaanığmığ urfa mardin beyleri kestiler yollağrımı amaan amaan aman aman aman kestiler yollağrrımığğ. seni sevdiğim için le kestiler yollaağrımı seven ölür yar içiiğn can verir canan için seni sevdiğim için lea kestiler yollağrımı amanamnaman kestiler yollağrımı. türkü dinleyesim var bugün. ama rak bara gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eveeetttt sabah okulda tören vardı günlük..ilkokullar bööle heyecanlı heyecanlı gösterilerini yaptılar çok şirinlerdi:) soora 2. kademenin kostüm tasarım yarışmasında jürilik yaptım,kendimi ''fevkaladenin fevkinde...'' ile başlayan cümleler kurmamak için zor tuttum.. en fazla puanı ilk gördüğümde gerçekten ortada devasa bi civcivin dolaştııını düşündüüm kostüme verdim.. güldük eğlendik ama bakalım gün daha bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Phyxantar said: Ekmek said: Olm füksün bi derdi yok aslında henüz kendi kendine drama yapıyor şu an bence güzel biter bu hikaye. adı ilke ama ilişkimiz 9. ayına girdi SAGOL EKMEK SÖZLER TUTULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bi kendime hayrım dokunmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar