codmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Karakter yaratımını çözdüm..Anladığım kadarıyla offline olarak karakter yaratıp DM'e yolluyoruz,oyun içinden,öyle başlıyor oyun.Ama DM nasıl olunuyor onu çözebilmiş değilim hala.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 İşletim sistemim windows 2000 olmasına raamen ve 3 downloadada windowsu seçip indirmeme raamen son 2 dosyayı açarken error veriyor. Yannızca ilk dosyayı pythonun ana versiyonunu çalıştırabildim.. O da tek başına bi işe yaramıyor.. Yardım?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gerek kalmadı..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar