karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Sana alkol yeter diyenler hakkaten haklıdır aslında çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kıza mesaj at kıza paticiğe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 alkol göz kapatmaz göz açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sarhoş aşıklar için bölüm açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sevgilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ayırırız merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 zaman her şeyin ilacıdır 1 ay sonra bakarsın bundan ayrılmış başkasıyla çıkmaya başlamış olabilir bunlar yani bu arada ben iyice taş kalpli oldum bir anda aşk acısı çekmez duygulanmaz Falan oldum allaala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aşkınla ne gharip hallere dltm her şeim tamamdı bir sendein noksan yağmut rasş demedne ytollara düğşrtm içiöm ürperiyor ya evfen yoksan böle yaz amk isiyoyrum amam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 karpuzseven said: böle yaz amk isiyoyrum amam çok banlık şeyler çıkardım ben bu cümleden asdfsdg isiyoyrum istiyorum demekse yanındaki kelime uymamış=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 biraz caya pamuk banip gozlerine sur, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben dişçi koltuğunda iğneyi olduktan sonra ortalık yavaş yavaş beyazlaşmaya başladı..doktora dedim ben ii deilim.gözleri kapattım doktor koltuğu yatırdı iyice sonra alkol koklattı ve kendime geldim bu arkadaşın tezini ispatlar saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Açamıyorsan uyumak lazım bazen En derinden En içten . . . . . ısdfjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Aa, ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 GwindonSurion said: zaman her şeyin ilacıdır 1 ay sonra bakarsın bundan ayrılmış başkasıyla çıkmaya başlamış olabilir bunlar yani bu arada ben iyice taş kalpli oldum bir anda aşk acısı çekmez duygulanmaz Falan oldum allaala... 5 yıl oldu lan!!! ne zaman bitcek söle!!! taş kalpli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar