karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Sana alkol yeter diyenler hakkaten haklıdır aslında çok
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 zaman her şeyin ilacıdır 1 ay sonra bakarsın bundan ayrılmış başkasıyla çıkmaya başlamış olabilir bunlar yani bu arada ben iyice taş kalpli oldum bir anda aşk acısı çekmez duygulanmaz Falan oldum allaala...
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aşkınla ne gharip hallere dltm her şeim tamamdı bir sendein noksan yağmut rasş demedne ytollara düğşrtm içiöm ürperiyor ya evfen yoksan böle yaz amk isiyoyrum amam
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 karpuzseven said: böle yaz amk isiyoyrum amam çok banlık şeyler çıkardım ben bu cümleden asdfsdg isiyoyrum istiyorum demekse yanındaki kelime uymamış=D
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 biraz caya pamuk banip gozlerine sur, iyi gelir.
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben dişçi koltuğunda iğneyi olduktan sonra ortalık yavaş yavaş beyazlaşmaya başladı..doktora dedim ben ii deilim.gözleri kapattım doktor koltuğu yatırdı iyice sonra alkol koklattı ve kendime geldim bu arkadaşın tezini ispatlar saygılar..
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Açamıyorsan uyumak lazım bazen En derinden En içten . . . . . ısdfjdfg
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 GwindonSurion said: zaman her şeyin ilacıdır 1 ay sonra bakarsın bundan ayrılmış başkasıyla çıkmaya başlamış olabilir bunlar yani bu arada ben iyice taş kalpli oldum bir anda aşk acısı çekmez duygulanmaz Falan oldum allaala... 5 yıl oldu lan!!! ne zaman bitcek söle!!! taş kalpli....
Öne çıkan mesajlar