toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 felmyst gaz nova atıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bazen atmio ya tamamen sansa kalmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sotc ahalisi, bitirdiniz mi bt yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 draedan said: sotc ahalisi, bitirdiniz mi bt yi :D cuma günü ben yoktum da illadan da bi kac deneme yapmışlar p3 e gelinmiş sanırım p.tesi keseriz illadan ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 atıo üstüne bide dc yiyon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Illidanin addlerinin hic de nerflenmis gibi bir hali yokdu. Önce nasil vuruyorsa simdi de öyle vuruyor. Zaten Illidan combati P2'ye bakan combat. P3'e 1 kez gecdik, onda da saat gec oldugu icin birakmisdik. Bu aksam ifadesini alicaz tekrardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Nerf gelsin tabi ki... Oyunu oynayan herkezin tüm bosslari görmesi hakkı.genel chat üzerinden "lfm black temple" yazıları geçsin. 25 kişiyi bulan istediği instance girsin. 2 ay wipe yiyen adamda söyle düşünsün "ben bu bosslarin hepsini nerf öncesi kestim. nihahaha" şeklinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Miraul said: soyle bi anetheron ss i buldum 17 kisi. 1 rog, 2 warrior, 1 hunter, 1 shaman sifir gear guild in ismi delusion. yeni kurduk expensionda akmayi planlioruz :) Mage lazım mı abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kj gormemis mage ler ariyoruz sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 draedan said: sotc ahalisi, bitirdiniz mi bt yi :D3 kestik illadan ı su saat ıtıbarıyle :) sunwell e gitcez bakalım orası ne kadar nerflenmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Desenize char satışları iyice baltalandı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Baggio said: Desenize char satışları iyice baltalandı :p Bu saatten sonra char alınırmı ya:) kalmıs 15 gun , bu t6 lar lvl 72 de cöp direk..Sunwell dropları olanda bi 75 76 ya kadar idare eder sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lol pug bt yaptık sıfır wipe 2 boss tank t4 fln iyi yahu nerf ün dibine vurmuşlar. hayır o kadar ölen oldu (bkz: supremus) (bkz: volcano) yine de wipe olmadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Miraul said: kj gormemis mage ler ariyoruz sorry Ok abi o zaman. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tinu said: Baggio said: Desenize char satışları iyice baltalandı :p Bu saatten sonra char alınırmı ya:) kalmıs 15 gun , bu t6 lar lvl 72 de cöp direk..Sunwell dropları olanda bi 75 76 ya kadar idare eder sanırım. yok o kadarda deil karazhanı bile hala t3lerle yaptıgmızı hatılarım 1 haftada 70 olup ki bu sefer daha uzun vadeli olcak 78 falan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Doomed guildinin topladığı pug bt raidine davet ettiği için alpere sevgiler. Geçirdiğim en eğlenceli bt raidi idi sanırım 1 saat 50 dkk. (Ki ben gibi nubişler de vardı lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dworgian said: Doomed guildinin topladığı pug bt raidine davet ettiği için alpere sevgiler. Geçirdiğim en eğlenceli bt raidi idi sanırım 1 saat 50 dkk. (Ki ben gibi nubişler de vardı lol) <3 Bu akşamda akarız bir yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Darkthrone said: Dworgian said: Doomed guildinin topladığı pug bt raidine davet ettiği için alpere sevgiler. Geçirdiğim en eğlenceli bt raidi idi sanırım 1 saat 50 dkk. (Ki ben gibi nubişler de vardı lol) <3 Bu akşamda akarız bir yerlere yes ama ben saat 9 gibi gelebilirim inv meh wtb staff from hyjal ^^ ayrıa hala t6 4 parçam eksik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar