Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SoTC 3 günde 14 boss Instance Nerf!!


tinu

Öne çıkan mesajlar

Saints Of The City olarak çoğumuz mavi item ve karazhan itemlarıyla raid yapmayı dusunmuyorduk wotlk e kadar , son patch den sonra hadi nerf de gelmiş gidelim ınstancelara dedik , son 3 günde ssc de 5 boss ,hyjal da 2 boss, BT de 1 günde 7 boss kestik cumaya illadan iner.. nerf oranı nedir böyle diğer guildlerde böylemi yani mavi itemlarla karazhan itemlarıyla illadana gidiyormu herkez? yoksa bizmi abarttık biraz :)

www.sotc-guild.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:
1600 rated arena is harder then 3.0 raiding..

sunu gormustum bi forumda. aciklio sanirim herseyi .)


Ah ah iyi yorum..

Nerf öncesi toplam 50 guild KJ kesmişti (yanılmıyorsam). Şimdi önüne gelen indirmeye başlar. Toplam raid DPS inanılmaz ölçüde bufflandı ve bosslar %30 nerflendi. Dolayısıyla bu sonuç kaçınılmaz oluyor. BT MH ya da diğerlerini hesaba katmadım bile onlar zaten 3423324234 kere nerf yedi.

Bu hafta SWP beni hiç tatmin etmedi. Hiç zevk alamadım çünkü boss fightlar başladığı gibi bitiyor çok kısa sürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunculara gelen buff, bosslara gelen nerf ile kacinilmaz bu tür progress haberleri. Ama taktiklerde herhangi bir degisim yok ve gear kalitesi olarak t4'den asagi cok insanin oldugu raidlerde yine de basaridir. Diger guidler gibi full T5 ve T6'larla girilmedi sonucda raide. Bir nevi nerfsiz kesmis gibi de oldu. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizde dün aq20 yaptık bu 2. boss ölümdü eskiden o kadar şaşırdımki mob geliyor.. hoop iniyor.. son boss a run yaptık direk kristal ile uğraşmadan direk kendi yerinde kesi verdik ardından aq40 coğu arkadaşım bütün old bossları kesmesine rağmen Classic dungeonlarda gözükmüyor bende onlara belki migrate ettiniz ya ondan olabilir diye söyledim bende bilmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...