tinu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Saints Of The City olarak çoğumuz mavi item ve karazhan itemlarıyla raid yapmayı dusunmuyorduk wotlk e kadar , son patch den sonra hadi nerf de gelmiş gidelim ınstancelara dedik , son 3 günde ssc de 5 boss ,hyjal da 2 boss, BT de 1 günde 7 boss kestik cumaya illadan iner.. nerf oranı nedir böyle diğer guildlerde böylemi yani mavi itemlarla karazhan itemlarıyla illadana gidiyormu herkez? yoksa bizmi abarttık biraz :) www.sotc-guild.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 %30 damage ve hpleri indi diebiliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayatında swp görmemis adamlar muru kesiyor ne diyorsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 1600 rated arena is harder then 3.0 raiding.. sunu gormustum bi forumda. aciklio sanirim herseyi .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben görmedim valla :D hazır paladinler bglerde esiyoken raid ortamına mı aksamki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Miraul said: 1600 rated arena is harder then 3.0 raiding.. sunu gormustum bi forumda. aciklio sanirim herseyi .) Ah ah iyi yorum.. Nerf öncesi toplam 50 guild KJ kesmişti (yanılmıyorsam). Şimdi önüne gelen indirmeye başlar. Toplam raid DPS inanılmaz ölçüde bufflandı ve bosslar %30 nerflendi. Dolayısıyla bu sonuç kaçınılmaz oluyor. BT MH ya da diğerlerini hesaba katmadım bile onlar zaten 3423324234 kere nerf yedi. Bu hafta SWP beni hiç tatmin etmedi. Hiç zevk alamadım çünkü boss fightlar başladığı gibi bitiyor çok kısa sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 biz normal raid yapmadık daha geçen gün geyigine 7 kişi a.q 20 temizledik normal bi heroic süresinden kısa sürdü galiba ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyunculara gelen buff, bosslara gelen nerf ile kacinilmaz bu tür progress haberleri. Ama taktiklerde herhangi bir degisim yok ve gear kalitesi olarak t4'den asagi cok insanin oldugu raidlerde yine de basaridir. Diger guidler gibi full T5 ve T6'larla girilmedi sonucda raide. Bir nevi nerfsiz kesmis gibi de oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu hafta illadan ı keselim de haftaya sunwell yaparız artık :P yalnız bildiğim kadarıyla hyjal nerflenmemis tek nerflenmemiş instance o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bizde dün aq20 yaptık bu 2. boss ölümdü eskiden o kadar şaşırdımki mob geliyor.. hoop iniyor.. son boss a run yaptık direk kristal ile uğraşmadan direk kendi yerinde kesi verdik ardından aq40 coğu arkadaşım bütün old bossları kesmesine rağmen Classic dungeonlarda gözükmüyor bende onlara belki migrate ettiniz ya ondan olabilir diye söyledim bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Full sunwell 1 saat 30 dakika bitirdik. =) şaka ötesi olmuş tüm bosslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 HEY MAŞALLAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 15kisi mh temizledik dun gece. baya nerflenmis .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bende archiciment ları yaparım artık normalde 1220 puanım var fishing ve cooking i 375 ledim onlarda çıktı aradan wotlk de çok işime yararlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Dün gece 20:30 dan 00:15 e SSC/TK bitti,bide salak salak ninja pull wipe ları yedik 3-4 tane. Bu akşamki hedef MH/BT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ZA nolmuş acep diye girdik, 2. defa bufflanmadan 49 dakikada 4 chest ve zuljin yaptık. ha elimize ne geçti hiçbişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 0ne said: Dün gece 20:30 dan 00:15 e SSC/TK bitti,bide salak salak ninja pull wipe ları yedik 3-4 tane. Bu akşamki hedef MH/BTOoo Archimonde world last kill'e gidiyorsunuz desene sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Penthesilea said: 0ne said: Dün gece 20:30 dan 00:15 e SSC/TK bitti,bide salak salak ninja pull wipe ları yedik 3-4 tane. Bu akşamki hedef MH/BTOoo Archimonde world last kill'e gidiyorsunuz desene sdfds ahazhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 4 healer ile bt yapıyoruz sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu nerften sonra t6 lı acc satıp para kırmaya çalışırlar bi de ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 toggie said: 4 healer ile bt yapıyoruz sdfdsf. 2.5 healer mh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Miraul said: 15kisi mh temizledik dun gece. baya nerflenmis .) Mh de nerf yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nerfi geçtim zaten yeni talentlerle nerf gelmesede cogu boss kolay inerdi yinede ama bide bosslara nerf geldi cocuk oyuncağı oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 5 kisi daha olsa guildde :/ sunwell temizliycez ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 tipki tbc oncesindeki honor kasma olayinin boku cikmasi gibi bu seferde pve ezmode a alinmis... adamlar bir aylik karini da kaybetmemek icin kasiorlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar