karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=EOmz_gRlgvg Aşkınla ne garip hallere düştüm her şeyim tamam da bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamdı bir sendin nokasn yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan elbisem gündelik pabucum delik haberin olsa da sobayı yaksan yağmur iliğime geçti üstelik içim ürpeeriyor ya evde yoksan sarhoşsan kapını çaldığım anda saç baş darmadağınısa bir de ufak rakı varsa içim ürperiyor ya evde yoksan sabahlara kadar içsek sevişsek ne ben işe gitsem ne sen ayılsan derin bir uykunun dibine düşsek içim ürperiyor ya evde yoksan içim ürperiyor ya evde yoksan ne kadar üşüdüm nasıl acıktım ilk önce sıcacık banyoya soksan sanırsın şu anda denizden çıktım oooof içim ürperiyor ya evde yoksan içim ürperiyor ya evde yoksan yanlış mı aklımda kalmış acaba muhabbet sokak numara doksan boşa mu gidecek bu kadar çaba ya evde yoksan ya yolu kaybettim ya ben kayboldum ne olur bir yerden karşıma çıksan tepeden tırnağa sırsıklam oldum içim ürperiyor ya eevde yoksan ya evde yoksan ya evde yoksan ya evde yoksan ya yolu kaybettim yab e4n kayboldum ne olur bir yerden karşıma çıksan içim ürperiyor ya evde yoksan Alkol vermemeye başladılar servis kapandı diye aşığım çok aşık ayar maşak kim ne derse desin aşığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 alkol yoksa ve aşıksan uyucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sarhoş aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o zaman şimdi yapacağın şey kızı aramak sırayı izlemelisin içki içilir kız aranır çok fazla içildiyse kusulur uyunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 açmadı şu anda muhtemelen sevgilisiyle uyuyor ama çok aşığım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o zaman gg uyuman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 her şeyim tamamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 zannedersem tek eksiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 vur saza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bas gaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 HELAL OSSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 git ve onun için savaş karpuzseven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 duygusal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 karpuz detay versene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Of karpuzsevenliğime yakışmamış bunlar gtümle içtim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 off karpuz nasil yaptin lan böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cılgın sedat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 nutella yerim said: cılgın sedat ahdahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 naptım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bi madalyam bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bozma moralini karpuzseven herkes yapiyor hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 madalyam olsa daha başka olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 olur be kankuli az daha kas haydi el ele post kasalim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar