smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yazık üzüldüm senin için kısa zamanda yiyebilmeni diliyorum hareketsiz diyet işe yaramaz inanılmaz büyük bir yalan yahu yediğini azaltırsan verirsin kilo hareket etmeden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 off ne bulsam yiyom durmadan amam kilo alamıyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PrudenT said: Fly said: lisede öğlen yemeği üstüne lahmacun akşam da sandviçlerle tıkanıp kolum kadar belle gezen kızlar vardı da, aklıma gelince yine sinirlendim sdf oha kolunun çapı nedir en ince yeri bileğiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 var öyle kızlar evet. basıcam birinin beline bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar