Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GEd said: tansu çillerin yaptıkları yanında çok ufak birşey bence. ankaraya liman, p. ministers best of un 1. sirasinda. bu gaf ilk 10 a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 >:D< içmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 BEN SANAT DERSİ ALMAM, VERİRİM!!!birbir lan kişi yanlış oldu heralde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yanlista olsa en azindan siire deger veren bir basbakan var olede bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu açıdan düşünmemiştim ben cidden, helal olsun Tayyibime o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 funq said: bunun sorumlusu o değildir bence veriyorlar eline okuyor adam kaç seferdir başına bundan geliyor ya gelen :D ya kapatma davası sırasında bi konuşma yapmıştı içinde aristodan falan alıntılar. abi bu adamda aristo bilecek tip var mı allusen veriolardır eline aynen okuyodur :D bu arada başlığa hitaben: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 rönesans başlatacak adam benim başbakanımmm.durmak yok yola devammm.kıskananlar çatlasınnnnnnn (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar