Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 en azından önümüzdeki 1-2 günün de hava tahminini de gösteren bir web servisine ihtiyacım var. accuweather.com un böyle bir hizmeti var sanırım(?) ama ben göremedim. (istanbul'un hava tahmini öncelikli ama belli başlı bazı şehirlerin verisini de çekmeye hayır demem). bildiğiniz güzel hava tahmini web servisleri varsa, paylaşınız efenim. repleri esirgemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 wunderground Devlet Meteoroloji İşleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Enter your location below and we'll remember it for future visits! buraya yazcan sonra bulamicak http://www.accuweather.com/us-city-list.asp?partner=accuweather&zipcode= buradan ortadaki yer enter a international location ın altına yazacan nereyi arıyorsan ben buraya bakıom genelde doğru çıkıo takipçisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 www.meteor.gov.tr başka yere bakmana bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 2-3 gün önce ve sonrasını niye öğrenmek istersin,merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 türkiyenin batı kısmı için Poseidon kullanıyoruz biz şirkette. meteorolojiden daha iyi tutturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrotoxin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Firefox içinse forecastfoxu öneririm https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Abi adam web servis demis =) xml tarzi bir cikti istiyor ki alip kullanabilsin orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hepinize teşekkürler ama di'nin de dediği gibi ben aslında programatik olarak veri çekebileceğim, xml standartlı web servislerinden bahsetmiştim =) bir karışıklık olmuş ^^ balon said: 2-3 gün önce ve sonrasını niye öğrenmek istersin,merak ettim. 2-3 gün öncesinin hava raporunu istemedim. sadece sonrasının istedim ^^ misal seyahat edeceksin ve bavul hazırlaman gerekiyor.. böyle bir örnek verilebilir bu ihtiyacı açıklamak için. web servisi deyince, şöyle bir şey istediğim; http://www.webservicex.net/globalweather.asmx?op=GetWeather tavsiyelerinize açığım hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ayıp senin yaptığın. Verdik ya gtalk'tan taa konuyu açtığın ilk dakka =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yahoo weather'a da daha bakamadım di =) muhtemelen yarın bir şeyler yapmaya başlayacağım zaten. o yüzden tavsiyelere açığım, belki daha iyisi vardır vs. misal benim yukarıda verdiğim web servisi işimi görmüyor. o sadece günlük veri sağlıyor. örnek olsun diye vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Abi ben veriyorum ve sen şüphe duyuyorsun. Daha büyük ayıp. (oha cümleye bak =)) canım sıkıldı sanki benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar