roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ya ben şunu anlamıyorum. Sonuçta özel sektörden bahsediyoruz, serbest bir ekonomi. Ben diyorum ki, paranı bana ver, sana daha sonra her yerden sıra beklemeden çekebilme imkanı vereyim, karşılık olarak da yıllık bir miktar ücret alırım. Yok istemezsen koyma paranı benim bankama. Gidersin, paşa paşa ziraat e ya da iş bankasına yatırırsın paranı, ücret de almazlar. E ne var bunda kızacak? İşine gelmeyince atar, neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi ben ona mı kızıyorum ? 25 ytl mi derdindeyim şimdi asfas :D yasal hakkım yok mu benim abi ? adamın aylık ücret kesintisi gibi bir saçmalık hakkı yok bunu demek istiyorum . e hakkım da yenerse kızarım .özel sektörün yasal böyle bir hakkı yok . cepçilik yapıyor ,indiregandi yapıyor .niye kızmim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 roket adam said: Ya ben şunu anlamıyorum. Sonuçta özel sektörden bahsediyoruz, serbest bir ekonomi. Ben diyorum ki, paranı bana ver, sana daha sonra her yerden sıra beklemeden çekebilme imkanı vereyim, karşılık olarak da yıllık bir miktar ücret alırım. Yok istemezsen koyma paranı benim bankama. Gidersin, paşa paşa ziraat e ya da iş bankasına yatırırsın paranı, ücret de almazlar. E ne var bunda kızacak? İşine gelmeyince atar, neden. o öyle olmuyor yalnız, paramı sana veriyorum, sende dursun -faize yatır istersen gecelik- ben lazım olunca alırım senden diyosun. o da senden bunun üzerine para istiyor. ne kadar mantıklı? imzaladığınız sözleşmede hesap işletim ücreti adıyla geçiyor bu para, ve ücretin miktarını da banka belirler diyor. banka bbunu 1000ytl de yapabilir o zaman? işte öyle değil, bu yüzden bu davaları kazandı insanlar, adamlar yıllık 3-5ytl para alsa dengesizlik olmayacaktı vs. ayrıca verilen metni okusan orda yazıyor zaten neden yasal olmadığı... çözümüne gelince, bankaya gidip dilekçe verebilirsiniz bu davanın kararını da emsal göstererek. ama böyle bir dilekçe nasıl yazılır bilmiyorum. dilekçe yazdıysanız da orda gidin dilekçe defterine işletin ve bir numara alın. 15 iş günü içerisinde yazılık olarak cevap vermek zorundalar. ancak bizim dosyamız yok diyebilirler. o zaman dilekçeyi 2 nüsha hazırlayın. biri sizde kalsın, sizde kalan nüshaya teslim ettiğiniz insan "şu şu tarihte işleme konmak üzere teslim alınmıştır" diyip imzalasın. eğer biz bilmeyiz, merkez şubeye gidin derlerse de, unutmayın sizin muhatabınız o şube(hesabı açtırdığınız şube). onlar gerekirse iletir merkeze. Ayrıca buraya da arayıp sorabilirsiniz Tükoder(Tüketici Koruma Derneği): 0216-349 85 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ek olarak en yetkili kişisiyle muhatap olun direk .banka çalışanlarıyla yetinmeyin.dilekçenizi ona verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar