Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions League - Group G /// Fenerbahce- Arsenal

nocom

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
Zegna said:
evet yakısmıyor ama, diyorum istek ruh olayı. takımda o tarz bı kac adam olsa ateşliyorlar.

adam sonucta elinden gelenı yapıyor ınanılmaz kosuyor ve press yapıor sonuc olarak yıpratıyor.

umarım guiza sozlesmesi bitene kadar kalır fb de.

16 Milyon Euro verilen bir adamın tek iyi yanı koşup pres yapmasıysa ortada ciddi bi sorun vardır bana göre. O parayı alonsoya veya poulsene falan verselerdi bu halde olmazdı fenerbahçe hatta doğrudan bir oyuncu fazla oynatma şansı olurdu çünkü selçuk+maldonado'nun yaptığı işi yapardı iyi bir ortasaha.
Neyse züğürt tesellisi derler ya bence öyle oluyor bu biraz.
Son olarak sakın yanlış anlaşılmasın Guiza kötü demiyorum bence çok iyi ve kaliteli bir oyuncu ama Fenerbahçe parasını daha sorunlu olduğu mevkilerde geliştirme yapmaya yönelik harcamalıydı yoksa Ramsey gelir atar golünü gider...

abicim takımda sorun var, adamada yansıyodur illaki. lincoln ne yaptı gs ye ilk sezon geldiginde? adam bu sezon daha yenı yenı acılıyor.

acık ve net soyluyorum verilen para umrumda deıl 14 mılyon euroda verilse 1 mılyon euro da verilse, bu takımda guiza gibi kazanmaya hırslı 3 4 kısı daha olsa orta sahada, neler olur neler.

ha anlasılmadık hareketler yaptı, kalecı ıle karsı karsıya acı dar diye bacak arasından atmaya calıstı, gene bı poızisyonda uzerıne vurdu onlara bisi demiyorum.

bu sezon alexin attıgı ara paslara bakarsak ne kadar gerıden oldugunu goruyoruz zaten, bunun tek nedeni aurelionun yoklugu.

adam hem geriyi topluyordu hemde gerıden alex e dırek top cıkarıyordu, yaptıgı pres top calmaları saymıyorum bile kritik.

alexte orta sahanın onunde aldıgı toplarla cillop gibi paslar cıkarıyordu semihe kezmana.

bu sezon olurmu bilmem ama, guiza boyle kossun hırslı iyi niyetli oynasın bana yeter, illaki atar gol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...