utopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 atın ölümü arpadan olsun de, giriş bence, en azından "ilk kurşunu ben attıydım" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gazeteye sarılı şey = marijuanna kafası trilyon olmuştur odadan çıkarsa o kafayla gelir anne şevkatiyle kucaklar seni tavsiyem kurabiye, çi küfte gibi bişiler al tıklat kapısını komşu buyur sana getirdim şurda yüz yüze bakıyoruz dimi ayaklarına yat sempatik bi hava estir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 şartlar tırsmanız için çok uygun tırs tırs tırsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gece yatmadan serdar ortaç ın şarkılarını aç replay e bas tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 nutella yerim said: selam bence korkma ondan yani en fazla nolabilir ki,hani tamam parti parti ici dolu bavullar cıkardım ama icinde illa parcalanmıs insan cesedi olucak diye bi kural yok,yani esyalarımı yıkatmaya da goturmus olabilirim,bence polisi arama yarın olsun yarın dusunursun,bu gece de kapını sıkı kilitleme ne geregi var hırsızlık olmaz zaten bu cevrede ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çıplak gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/826750~The-Whole-Nine-Yards-Video-Release-Posters.jpg beraber bunu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar