roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Torrent ortamlarına akarken MA nın Obelisk diye bi albümünü gördüm, indirdim. Parça listesi Bazı şarkıları bilmiyorum, bazıları ise aynı isimli şarkıların enstrümental versiyonları, bazıları konser kaydı. MA Obelisk diye aratınca gugılda sadece download siteleri çıkıyor. Nedir bu yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Benim bildiğim öyle bir albüm yok toplama olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 5. şarkının adının end title olması şaşırtıcı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Evet sanırım toplama bi albüm. Birkaç canlı performans, birkaç yalnızca internete verilmiş parça, birkaç da düet var işte. Ama güzelmiş, tavsiye ederim. Nature of Threat favorim. 100th window albümündeki tarzdan. karamsar. çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar