Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp delirdi: kapanıp açılmalar, cursoru sağa sola fırlatmalar, garip sesler... imdak!

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

Hehe biizm firmada da bazen beni çağırıyorlar bozuldu bu meret diye, ben yanına gelir gelmez normal çalışmaya başlıyor. Ben bu işleme haftalık dokunma bakımı diyorum. Zaten bilgisayarın başına gider gitmez ilk yaptığım iş monitörün üstüne dokunma ve "bakalım aynı hatayı verecek mi" demek oluyor. Özellikle sekreterlerin bilgisayarlarında bu en bol karşılaşılan olay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar bilgimi sekreterlerinkiyle denk tutan bu mesajını kınıyorum fedaykin bey (dikkat ettiysen mesafe koymak için bey bile dedim).

şirketimizin IT kişisinin özellikle bazı konularda şahsımdan fikir aldığının altını çizmek isterim. ayrıca kendisi bizim kattaki şikayetleri direkt bana yönlendirir.

hıh!
*!küser*
Sosyal ağlarda paylaş

Ama amaaaa...
*! Gözleri dolmuştur*
Ben onu söylemek istemedim ki. Bilgisayarların tamir edilme ihtimali olduğunda bir anda tamirci gidene kadar iyileşmiş gibi davrandıklarını anlatmak istemiştim. Sekreter olayını da en çok onlarda olduğu için yazmıştım yani bir art niyet yok, zaten onlarında bir pronblemi yok. Olay bilgisayar denilen aletin tamirci gelince iyileşme eğilimi göstermesinde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar iki gruba ayrılıyor. Bilgisayarı çalıştıranlar, bilgisayarı bozanlar. Örnek olarak babam ne zaman bensiz başına otursa bir tarafını bozuyor bilgisayarın sonra yaparım diye safe modları filan kurcalıyo backupları değiştiriyo iyice patlatıyo. acaba bilgisayarını senden başka biri mi kurcaladı ema?
*! lafı nasıl kıvırır ama *
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...