erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona. bir kaç sorum olcak. yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ? bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ? son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kestir en kralı kısa saç benim saçımda seninki gibi dümdüz hiç bir şekil almıo kısa tutmak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bandana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 vallahi senin durum yine iyiymis. benim uzun ve kivircik sacim var. dolana dolana bir hal oldu sac, ona ragmen kestirmiyorum. hele senin ince telli ve uzunmus sakin ola ki kestirme. bi yolunu elbet bulursun. bi ara benim de onume dusuyordu saclar surekli, cok kil olmaya baslamistim aynen kestirmeyi dusunmustum senin gibi, sonra her dus alisimdan sonra bi kac saat tac takmaya basladim. taka taka artik dusmemeye basladi saclar gozumun onune filan. onu deneyebilirsin ama sacin duz oldugu icin ise yarar mi bilemiyorum. en guzeli maddi durumun uygunsa git isini bilen bi kuafore, de boyle boyle adam sana soyler ne yapacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 erkekte kısacık saç kraldır yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 1- Bağla. At kuyruğu. Başka çözümü yok=) Ayrıca sıkça taramak lazım, yoksa düğüm oluyo, takılıyo filan. Tarayınca daha da beter dökülüyo gerçi ama elektrik çarpmış gibi dolaşmamak için sıkça taramak lazım. 2-Bioxcin kullanıyodum, pek bi faydasını görmedim. 1 sene kadar kullanmışımdır herhalde. Head&Shoulders a geçtim, daha yeni ama, o açıdan pek yorum yapamıycam. Ama her duş aldığımda avuç dolusu saç dökmeye devam ediyorum. 3-Tamamen kestirmek değil de biraz kısaltmak, kırıklarını filan aldırmak saçın kendisini toparlamasına yardımcı oluyo. Kısalttırdığım zamanlarda dökülme bayağı azalıyodu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 uzun saç dediğin dağılır yani yapcak bişey yok. uzun saç dediğin dökülür yani yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 vur 3 e ferah ferah takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 al bi makine geç aynanın karşısına vur gitsin uzadıkça ben mesela kendi saçımı hep kendim yapıyorum çokgzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: erkekte kısacık saç kraldır yönetir Buna benzer bişey yazıcaktım gerek kalmadı. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: erkekte kısacık saç kraldır yönetir sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: erkekte kısacık saç kraldır yönetir sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: erkekte kısacık saç kraldır yönetir domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 modelli olcak bence. öyle hunharca uzatılmış değil. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates? erkeğin kafası hafif bombeli olcak saçı kahve olucak 3-4 numara olucak saçı kısa olucak yani halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kedimi seviyon la sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates? erkeğin kafası hafif bombeli olcak saçı kahve olucak 3-4 numara olucak saçı kısa olucak yani halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın ahh "ahh" falan ne ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 patladı ^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 iç çekio işte aah aah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 asdsadas buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yağlı bu ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet bu yağlı kısa saçın yağ derdi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 dokundunuzda anladınız yağlı dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yağlı olmasa bile o saç sevilir mi? spreylidir o en iyi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar