aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tirt misin birader? cek git. ayrica hakem cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 zaten yenilmeye gitmistik en iyi ihtimal beraberlik seklinde. farkli bir kadro cikardi ilk defa ersun ona kizdim sadece...zaten bu kadroyla gsyi evinde yenmek imkansizdi...ama neden yattara ile baslamassin,neden colmanla baslamassin,neden umut bulutu hala oynatiyorsun, ya tek forvet oynat isaaci koy arkasina ya isaac gokhan yan yana oynat. isaac hic bisey yapamadi kanatta dogal olarak, ona ragmen baya gol pozisyonu bulduk galatasarin sansa attigi 2 gol maci kazanmasina yetti, ha o gollr olmasa bizmi kazanicaktik,hayir ama en azindan daha basa bas bir mucadele olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eğer ilk golde Arda orta açtıysa fazla falso aldı eğer şut olarak attıysa gider Barcelona'ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o diilde ben tribünden gördüm numaralının önünde song barosa çok pis tekme salladı songun 2 ayagı yerden kesildi kimse görmedi mi o pozisyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sırtına kramponla vurdugu hava topu mücadelesinden mi bahsediyorsun orta sahanın kapalı önünde olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ardaydi o galiba, sirtina tekme yiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hımm olabılır, kım oldugunu pek hatırlamıyorum ama kötü girmişti o pozisyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 o diil yedek klubesinin hemen önünde oldu tekmeyi salladı ayakları yerden kesildi yere düştü song düşerkende dirsek attı barosa ben kapalıdan gordum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kapalının önünde yeni açık tarafında oldu o olay. orjin'den pek göremedim pozisyonuda tekrarda izledim. çok bişey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hayır o diil 2. yarı maç koptuktan sonra ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar