Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 facebook chatte doğumgünü kutlamaya kalkınca you are not permitted to do that diyo. garip. tek yazdığım happy birthday!!! oldu, sora doğum günün kutlu olsun!! yazdım ikisine de aynı tepki :/ çok korktum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 wallına yaz niye mesaj atıosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kesin limited profile'le ilgili bişeydir. ne kel alaka bi olaydır o limited profile. görmemi istemiyosa arkadaş eklemesin yani "ekliyim ama öyle tamda eklemiiiim" durumu mu ne? o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bi süre sora diğer mesajlar da gitmedi msne gel dedim zate. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar