Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bandwith

Aidoness

Öne çıkan mesajlar

Kullanıcı Başına [DK]:120kb (ortalama 30 paket)

Kullanıcı Başına [Saat]:7000kb (ortalama 700 paket)

Kullanıcı Başına [Günde]:110000kb (ortalama 30000 paket)

Quest&raid gibi aynı regionda olan etkileşim + konuşma vs.. item transferi bank komutu skill gösterimi vb.. herşey ek data tranferi yani bandwith dir yani yer..
uo işi sakat (:
Tabi burda hesapladığımız yönü sadece sunucudan Kullanıcıya
birde bunun kullanıcıdan sunucuya yönü var onuda 3/1 şeklinde konbine edebilirsin..
saygılar..[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de araştırıyordum bu olayı bir aralar, öyle 1 kullanıcı şu kadar yer diye birşey yok. etrafındaki adamların hareket edip etmemesinden, serverda kaç kişi olduguna kadar büssürü şeye baglı. mesela 100 kişi atıyorum 100mb yiyosa saatte, 200 kişi 300mb gibi birşey yiyor. doğru bir orantı yok yani. (parabol gibi düşünün)[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
I rule!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kullanıcı hiç bir zaman sabit bir şey yemez. Eğer bir kişi boş bir yerde skill çalışıyorsa çok az, britain bankasının önünde koşuşturmaya çalışıyorsa çok fazla bandwidth harcar. Gene de yaklaşık bir şey söylemek için NBL kullanıcı sınırı 200 olduğunda, iki shard'ı ile birlikte 2.2 MB bandwidth harcıyor.

[signature][hline]Silencer

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 29 Nisan 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...