Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eveeeet. pati'de fifa09 oynayan patilerin sayısı çok değil biliyorum. artık kaç kişi çıkarsa ufak çaplı lig/turnuva tarzı olaylar düzenleyelim diyorum. katılabilecekler toplanalım bakalım bu başlık altında, sayımızı görelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pc, ps3 ve xbox internetten birbiriyle aynı oyunu oynayabilse ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben ve Konn katılırız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 1 hafta sonradan itibaren ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar