DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nisanda çekilmeye başlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 uyuz olduğum bir durum var aslında; Yani en azından Arthur artık bilmeli merlinin ne mal olduğunu sdf, hala gizli kahraman yolunda Bir de çok erken bitirdiler sezonu, bari ocak-şubatta dönselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi söylemediniz cnbc-e'de hangi sezon hangi bölüm var be, alacağınız olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 herkes netten indirerek takılıyo heralde koy sen spoileri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Gangren said: Smallville vardı eskiden, 10 sezon uçamayan superman izlemiştik. Şimdide 10 sezon merlini bilemicek bir arthur var diyosun yani? bence de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hakkaten smallville noldu? 9. sezoun izliyodum ama yok piyasada sanırım artık. ezik süper kahramanlar çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Spidee said: Bence de öyle, bir gün kendimi tutamayıp sete gidip "BU İBNE BÜYÜ YAPABİLİYOR" diyeceğim. Fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Emaleth said: bi söylemediniz cnbc-e'de hangi sezon hangi bölüm var be, alacağınız olsun :P geçen pazar 2. sezon 3. bölüm yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o kadar tirt olmasina ragmen sezon indirip arka arkaya izliyorum, garip bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 peki ne zaman bunun yeni sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nisanda çekimleri başlıcak diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bende izliyorum :) 3. sezon başlasa keşke.. Merlin artık son ejderha lordu. Daha çok bilgi alıcak o ejderhadan :) sonuçta canını bağışladı 2. olarakta ona itaat etmek zorunda zaten. 3. sezon direk utherin artık ölmesi lazım ki merlin kafasına göre frostbolt cast etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sen de spoiler tagı kullansaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yeni sezonda Uther ölcek gibi geliyor banada, yoksa 1 sezon daha merlinin gizli saklı büyü yaptığına katlanamayacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kralı tollüyorlar AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kralı trolleme bölümleri çok kötüydü .offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aauahuahu şimdi izledim hayırr diye bağırasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kulaklarıyla bir kalyona rüzgar gücü de sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 daha sezon 2 deyim ve yıkıldım resmen o gwen denilen yaratık aslında yaratık değil mi afet mi ben mi körüm arthur mu yoksa lanselot mu bu nasıl yönetmen ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 zaten 2 sezon var da başındayım yani 2. sezonun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: daha sezon 2 deyim ve yıkıldım resmen o gwen denilen yaratık aslında yaratık değil mi afet mi ben mi körüm arthur mu yoksa lanselot mu bu nasıl yönetmen ya of :( ben kat kat güzelim diyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bitirdim =( son 2 bölüm efsaneydi sdf arthurun dragonun ateşinden sıyrılması dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Eve Myles'i gördüm inanılmaz sevindim ama misafir oyuncuymuş ilk bölüm için üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Gaius'un bir kaşı sürekli havaya kalkıyor konsantre olamıyorum diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yeni sezonu baya sonra çıkıcakmış.. erteleye erteleye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar