DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yalnız patide olsun dışarda olsun kimi görsem diziyi eleştiriyor, bok gibi diyor ama maşallah hepsi bölüm kaçırmadan izliyor gayet. en saçma bahaneler de "ama camelot var merlin adı var izlemesek olmaz" türevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 İzleyecek dizimi kaldı ki ? :) Can sıkıntısından izliyoruz artık. Hepimizin hakkı ama merlin'in bi kız bulması. Uter'in ölmesi. Action görmek istiyoruz. Off Spartacus izleyim bir daha en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya bu dizi hakket 3-10yaş arasına hitap ediyor yurt dışında kesin bu kanıya vardım.. nerden başladım ya yarıda bırakmayada uyuz oluyorum bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 perinsanlı bölümdeki en komik yer,Merlin'in Gauis için yaptığı 'iğrenç yahu!' yorumuydu(çeviri süper :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bu tarz dizileri sevdiğim için izliyorum. Mekanlar motifler falan çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 osuruk esprileri bitsin artik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 recep ivedik'in başarısından etkilenmişler o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 en son bolumde gecen periler bu arthuru 1inci sezon oldurmeye calismiyorlarmiydi yoksa benmi yanlis hatirliyorum. Ne guzel guzellesiyodu dizi baymaya basladi yine sanirim 2-3 farkli yazari var dizinin %60 cok kotu %40 guzel keci boynuzu yemek gibi bir sey bu diziyi izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 merlin'i biraktim artik bolumun yarisinda rage'e girdim (hickirik olayi sinirimi bozdu direk altf4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 s0205-06 beauty and the beast of bu kadar igrenc bi troll görmedim, igrenerek izliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 beşinci bölümdeki moganının atı ne güzel öyle yaa tüyleri felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Evet çok güzel bir at. Bende bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu haftaki(7.bölüm)en dandik bölümdü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi şu morgananın kötü oldugu anlaşılsın diye her rol yapıp-> iyiymiş givi davranıp-> kötülük planladığı ->sonra da insanlar bakmazken kötü kadın bakışı yaptığı sahnelerde monitöre kafamı sokasım geliyor, lan diyorum yazık adamların suçu senin cebinden çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 baal'a katılıyorum kalpten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Aynen Bi kadın her saniye kameraya "Evil Look" atmak sorunda mı yahu. Anladık, kadın kötü, neden 150 farklı yerde gözümüze sokuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iskeletten korktum lan oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Gwen ölsün, morgana ölsün, Merlin bekaretini kaybetsin, Arthur mümkünse prens olarak çapkınlık yapsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 zevksiz Arthur çirkinler kraliçesi Gwen'den başka sevecek adam yok sanki koca krallıkta tey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 gwen cok zorlama bi karakter olmus sanki siyahlar memnun olsun diye koyulmus, su uther olsun artik ben onu istiyorum bay geliyo diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abi siyah var siyah var yani. güzel bulamamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 _catastrope_ said: Bi kadın her saniye kameraya "Evil Look" atmak sorunda mı yahu. diziyi bölüp sırf şunu kusmak için geldim. YETER sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 baydi artik baydi how i met your mother'den kotu oldu dizi yeni yonetmen olunce haber verin izlemeye devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 PhysX said: _catastrope_ said: Bi kadın her saniye kameraya "Evil Look" atmak sorunda mı yahu. diziyi bölüp sırf şunu kusmak için geldim. YETER sdf oooof evet. bi de dudagini büküyo, bisiler yapiyo =3 o bakisi her attiginda agzina yapistirasim geliyo mese odunuyla. hunharca. spo yapiyim de neme lazim. bi de güya witch diyolardi, hani hic bi büyüsünü falan görmedik. (gerci ben daha 3. sezon 2. bölümdeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 TV'de görürsem biraz bakıyorum da hiç tüm sezonları indirip izlemek içimden gelmedi. İzlenecek dizi kalmazsa izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar