Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 A man has been jailed for life for stabbing his wife to death over a posting she made on the social networking site Facebook. Wayne Forrester, 34, told police he was devastated that his wife Emma, also 34, had changed her online profile to "single" days after he had moved out. The Old Bailey heard Forrester drove to her home in Croydon, south London, and attacked the mother-of-two. He stabbed her with a kitchen knife and a meat cleaver on 18 February. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Türkiye'de yaşayan herhangi bir insan için gayet sıradan bir olay, yabancı ülkeden duyunca nedense şaşırmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ahahah şimdi facebookuda engellerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 c/p çağ atladığımız bu ana tanık olduğumun bir ispatıdır bu mesajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 huun said: c/p çağ atladığımız bu ana tanık olduğumun bir ispatıdır bu mesajım. abi sen ne demek istedin? çok mu geç oldu uyusam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ne dediğimin ne önemi var. önemli olan, beni şahit gösterebilirsin bu başlığa mesaj attığına dair. uyuyamıyorum hüleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ne diyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hangimiz ne diyoruz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 adam evi terketmiş galiba. karısı kendisi 34 yaşında iki çocukları var. neyse bikaç gün sonra karısı bekâr yapmış profilinden ayarları. o da geri dönüp kadını öldürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 @eternalus ben huuna demiştim ne diyonuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 abi ben de huuna yönelik cpde çağ atladığımız falan diyince özet geçmiş idim. sçs fastreloader. huun aramızı bozuyör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 mümkünü yok bozamaz. bu tip hizipçilerin oyunlarına gelmeyecek kadar zekiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Birisi facede adnan oktara küfretsede kapasalar yahu. Çok kıyak olur. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 "He stabbed her with a kitchen knife and a meat cleaver on 18 February." eleman ambidexterious ya da bicaklayinca bloodlust olup bi de satırla giri$mi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 mutilate aga dual dagger mh kitchen knife oh meat knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cinent geçirmiş işte eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu arada cinnet getirilir, geçirilmez. Yillardir bu yanli$i bir gun dezeltecegim diyordum. O gun bu gunmu$.Oh be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bence sen yanlış biliyosun ve yıllarca boşa bekledin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar