Afush Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Glyph nedir,ne işe yarar,tek kullanımlık mıdır vs. biri bana anlatırsa çok sevindirik olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Spelllere enchant taktığını düşün. Öyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Glyph kullanalım, kullandırtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 minor glyph of sprint gibi seyleri 100 golddan satanlari uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 minor glyphler majorlardan daha iyi lan, blizard isimleri karıştırmış bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 minor glyphleri nasil elde ediyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Norak said: minor glyphler majorlardan daha iyi lan, blizard isimleri karıştırmış bence :p ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mew Mew Squad said: ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lollol o nası glyphmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dragonmax said: Mew Mew Squad said: ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lollol o nası glyphmiş haha onu birak jenkins diye title aldim ben gunde 250 whisper geliyo bilmeyenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ha evet duydu onu arkadaştan haha. süper bi olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 An itibariyle bu glyplari yapmak için yeni profu almak ve en az 50 yapmak gerektiği için uçuk fiyatlar cikiyor zamanla düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ench/herb var bende herbi birakip glyphci olsam nsil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mew Mew Squad said: Norak said: minor glyphler majorlardan daha iyi lan, blizard isimleri karıştırmış bence :p ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lol jesus glyphi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aquila said: Mew Mew Squad said: Norak said: minor glyphler majorlardan daha iyi lan, blizard isimleri karıştırmış bence :p ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lol jesus glyphi mi bu? moses glyphi isterim ben denizi yarip horde bogacam ya nerde isime yaricak su ustunde sprint atmak ne garip glyphler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aquila said: Mew Mew Squad said: Norak said: minor glyphler majorlardan daha iyi lan, blizard isimleri karıştırmış bence :p ya birak sprint acinca su ustunde kosma glyphnini 120'den falan satiyolar delircem lol jesus glyphi mi bu? adhashah @mew mew bence atma herbi wotlk'de iyi para kirarsin varsa alt charin fln ona al zaten max 200 skillik gylplar yapicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 radyo yu açın wotlk muhabbeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 alt var shadow pri tailor 375 baska prof yok ona aliim bari herbde HoT skilli veriyo zaten ise yariyo battlemasterla birlikte acinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 anaa radyoda insan sesi var asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nasi konusucaz radyoda mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mew Mew Squad said: nasi konusucaz radyoda mesela bizi konuşturmazlar kasma derinpatiyle ilgili bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sir Clexcier said: Mew Mew Squad said: nasi konusucaz radyoda mesela bizi konuşturmazlar kasma derinpatiyle ilgili bişey bu yok onu demedim operator olarak diil mesela TS gibi diyorum veya arama yapmak falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mew Mew Squad said: Sir Clexcier said: Mew Mew Squad said: nasi konusucaz radyoda mesela bizi konuşturmazlar kasma derinpatiyle ilgili bişey bu yok onu demedim operator olarak diil mesela TS gibi diyorum veya arama yapmak falan lol lan kariştirma diyorum derinpati diyorum sus göze batma fazla asfddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bende meshur olmak istemistim 5 dakikaligina da olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 http://img101.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot101808000404oz3.jpg guildden ins rerollayan bi mage arkadaşa ait ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar