Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 3.0.2 kurma çabalarında bir dünya hata alınca oyunu kökten silip tekrar kurdum, güzelce patchledim falan. oyuna giriyorum 1-2 dakika oynadıktan sonra hiçbir hata vs vermeden pc kapanıyor. daha önce böyle birşey başına gelen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Isınıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hmm olabilir, pc 4 ya da 5 gündür açık sayılır. :p ama daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Fanları kontrol et istersen. Bozulmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 anatomi çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Anevquemar. said: anatomi çalışman lazım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 anti aliazingin default ayar olarak yüksektir. oda dehşet ısıtır. onu düzelt derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sıcaklık değerlerim efsane; anakart 42 derece cpu 45 ekran kartı 102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Soğuk kış günlerinde evi ısıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ekran kartını sogutman lazım :)102 derece yüksek Nvidia mı Ati mi ? onun sogutucusunu bir kontrol et. gerekirse macun sür tekrar tak cooleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ati, radeon 1950gt. 2. Ati kartim yine sorun yaratan. Sabah servise biraktim pcyi bakacaklardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 X19xx serisinde isinma sorunu var yep, 102 derece dedigin de zaten sinirlarda, gpu ya da vram hasar gorebilir bu gidisle gayet, limiti gectiginden cotank diye korumaya aliyordur makine kendini. Bilimum hardware shoplarda falan arastir, guzel bi aftermarket cooler al karta. http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcS1Rev2 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=S0219 Misal, gayet isini gorebilir, bos yere garanti cart curt ugrasmana gerek kalmaz, ha kart o isida calisirken zarar gormus olabilir de, orasini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar