ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Arkadaşlar Leeeroooy Arch. yapmak istiyorum ama ubrs yi açamıyoruz o sanırım ring ile açılıyordu eskiden quest için lbrs ye gidiyorduk orada hemen üstte bir orc var yaklaşınca insan oluyor konuşup quest veriyordu şimdi quest vermiyor ve bizde açamıyoruz ne yapmamız gerekir ? veya ben yanlış yeremi bakıyorum quest için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 onun questle alınan bir anahtarı vardı onunla acabiliyorsun. da hangi quest nasıldı unutmuşum , hatırladıgım kadarı ile BRD Lbrs ile bir chain quest serisi vardı sana da anahtarı veriyordu.Yanlış hatırlamiyorsam thorium brotherhoods veriyordu o questi. Da bu arada rogueler lockpick yapiyordu sanırım o kapıyı ? lockpikingle acılıyordu o kapı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yüzük icin parçaları topluyorsun kristal seysi seal of ascension olması lazım yüzüğün ismi :) 3 seneden fazla oldu alalı ehu unutmuşum. http://www.wowhead.com/?quest=4742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 raide gir bi tane anahtarı olan yada lock içeri summonlasın aldım ben ilk gün title ı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Lbrs deki moblardan %1 civarında şansla bi item düşüyor, altın gibi bişey böyle, üşendim şimdi linklemeye.O dalgayı lootladıktan sonra o mobdan(ki kendisi BWL deki vaelin human disguesi) questi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Saol arkadaşım o iteme lbrs de ki bosslardan düşen gemleri götürüyoruz sonra bize veriyordu giriş anahtarını..hem dursun solo yaparım artık ubrs yi bi renk zorlar onada disarm atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://www.wowhead.com/?item=12219 şu item sende olunca konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 tamam teşekkürler akşam eve gidip farmliyim pvp yi şuan bıraktım zaten rogue olarak uğraşıcak işler olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar