Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 www.moller.com/skycar/ az önce haberlerde gezinirken rastladım, bunun 2 sene önce prototipi yapılıyordu. resmini görünce tanıdım, daha çok hovercar olmuş ama müthiş birşey. resmen ufo 3 oyunundaki aracı yapmışlar adamlar. geçen hafta pilotsuz savaş uçağı duyuruldu, bu hafta bu. çok ilginç. sitede uçuş testlerinden videolar var real time olarak ben indiriyorum, arkada seyirciler falan var izliyorlar. haberin özeti: 'Skycar', 3 yıl içinde piyasaya çıkıcak. 4 yolcu kapasiteli 'uçan mobil' 8 bin 800 metreye kadar havalanabilecek Amerikalı Moller International şirketi uçan otomobil üretti. San Francisco fuarında görücüye çıkacak. M400 Skycar modeli 4 yolcu kapasitesine sahip 150 beygir gücündeki 8 motoru sayesinde havalanabiliyor. Sıradan bir otomobil garajına sığabiliyor. Havalanması için özel bir piste de ihtiyacı yok. Skycar 500 bin dolardan alıcı arayacak, seri üretime geçilmesiyle fiyatı 60 bin dolara kadar inecek.pilot lisansına sahip olmak gerekiyor... vb vb demişler. resim[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 patinaj a alsaydık nede olsa araba ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ilgnçi bişey değil. bağlıyolar biraz pervane yok bilmem roket motoru uçar tabi.ben olmuşum sky car... bana şöyle nötronla bilmem elektronla ,ne bilim uranyum 238 le reaksiyona giren araba olacak.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 şerefsizim benim aklımdaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 O motoru bana taksalar ben de uçarım. Önemli olan motorsuz uçmak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bu nasıl yakar var ya.. su gibi içer[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kaskosuz ne kdra geliyo simdi bu?[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 motorsuz uçmak? nükleer yakıt? LOL siz safmısınız kardeş pardon ama öyle teknolojileri basit insanların kullanımına sunarlar mı sanıyorsunuz? Ordu varken? çok bilimkurgu izlemişiniz, size ehe hatta oha diyorum, ki bu topici çoğunluk nüfusun teknoloji anlayışı cep telefonu ve gazetelerin verdiği ucubik dvd playerlarından ibaret olan bir ülkede açıyorum hata bende lol siz takılın bea kim tutar valla bu gidişle.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 O beğenmediğin nüfus seni günün birinde bir terslerse işte o zaman görürsün gününü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 espri amacliydi o mesajlar ama ok, takilalim biz oyle[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ülkenin teknoloji anlayışını cok biliyorsun norak[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bi sen anlıyon zaten teknolojiden...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tegnoloci nedir ki? elimin kiri...[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Norak, 28 Nisan 2004 13:42 tarihinde demiş ki: motorsuz uçmak? nükleer yakıt? LOL siz safmısınız kardeş pardon ama öyle teknolojileri basit insanların kullanımına sunarlar mı sanıyorsunuz?... pardon ama şeye benzemiş bu biraz "gelecekte, dünyada sadece 5 adet bilgisayar bulunacak" - fi tarihte bir IBM yetkilisi gelecekte hizmete girmemesi için fazla bir sebep göremedim ben.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Absolut, 28 Nisan 2004 13:17 tarihinde demiş ki: O motoru bana taksalar ben de uçarım. Önemli olan motorsuz uçmak. Vodka. Adın iyi uçurur mesala.. Off bide üzümlüsü olsa...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yalniz yuhunuz ya adam butun tarihi degistirebilecek birseyden bahsediyor millet cikip ne bicim sey begenmedim diyor. Helal olsun neymis niye uranyum kullanmiyormus:) Gelecege donus izlemeye devam et sen. [Bu mesaj onlyreal tarafından 28 Nisan 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: onlyreal, 28 Nisan 2004 16:23 tarihinde demiş ki: Yalniz yuhunuz ya adam butun tarihi degistirebilecek birseyden bahsediyor millet cikip ne bicim sey begenmedim diyor. Helal olsun neymis niye uranyum kullanmiyormus:) Gelecege donus izlemeye devam et sen. [Bu mesaj onlyreal tarafından 28 Nisan 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Bizim acelemiz yok teknoloji falan gelişsin sonra bakarız.. Şaşırmaya gerek yok =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 süper bişey (: ama buna güç yetmez (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 jetgillerdeki gibi ya (: ilk onu anımsatiyo[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Absolut, 28 Nisan 2004 13:17 tarihinde demiş ki: O motoru bana taksalar ben de uçarım. Önemli olan motorsuz uçmak. Çelebi misin be yürrüü :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 buna verceğim parayı helikoptere veririm,daha ekonomik[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: elesso, 28 Nisan 2004 16:55 tarihinde demiş ki: buna verceğim parayı helikoptere veririm,daha ekonomik Helikopteri birak.Git jetpack yaptir ona bin daha ekonomik...(yuh) Daha cikmamis arabanin ekonomik durumunu kiyasladiniz[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bizim zengin krolar alir bence tabi beyinleri pilot ehliyetine yetebilirse.. hmm gerci onuda hallederler bi pilot tuttunmu tamamdir. özel sofurum var/özel pilotum var turkiyede zor gider bu alet :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 her eve lazım gerçi ben daha güzel yaparım ama olcak işte okadar[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: onlyreal, 28 Nisan 2004 16:23 tarihinde demiş ki: Yalniz yuhunuz ya adam butun tarihi degistirebilecek birseyden bahsediyor millet cikip ne bicim sey begenmedim diyor. Helal olsun neymis niye uranyum kullanmiyormus:) Gelecege donus izlemeye devam et sen. [Bu mesaj onlyreal tarafından 28 Nisan 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] bütün tarihi he ? .. lütfen biraz bilim tarihini falan inceleyin nelerin köklü değişiklikler yaptığını okuyun.[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar