copperelf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 5-6 aydir oyunda yokum. bir firsatini bulup hemen lvl paladinimi oyuna soktum. 6 ay önce çatır çatır dmg veren paladin hem sürekli miss ediyor hemde dmg leri kedi gibi. ben bişeymi kaçırdım yoksa sadece kotu sansmı bilmek istiyorum. nerf falan geldiyse 2 hand paladinlerin son durumu ne oldu birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 chan twiste nerf gelmis ama bende tam bilmiyorum. 2 e l derken silahi 2 el mi ttuyon 2 elinde kalkan kılıc mı var. e madem 2 elle silah tutcan half ogre acsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bahsettigin damage rvr damage ise karsidakinin ToA zimbirtilarindan olabilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ayroca ogre pally olamıyordu.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paladinler kral oldu desem yeridir batel master tam paladine yarıyan bi ml. Endrunce derdi olmayan bu saygı deger abilerimiz %25 varan endrunce leechleriyle ayrı bi olaylar ayrıca damgeleri gayet iyi oldu. Nerden mi biliyom crit infilleri yenmeye basladılar namussuslar.. Ayrıca: Zanadra rr3 haliyle hibin meshur ns'si cyclodia'yı oldure bildi buda bi nerfi deil gayet guzel seylerin isaretidir..[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: PiNg, 27 Nisan 2004 23:09 tarihinde demiş ki: chan twiste nerf gelmis ama bende tam bilmiyorum. 2 e l derken silahi 2 el mi ttuyon 2 elinde kalkan kılıc mı var. e madem 2 elle silah tutcan half ogre acsana :P Basımıza daha neler gelecek bence ac bi classları ve raceleri oku bence.. Bide bunu yanlıs anlayıp bana niye yukleniyosun diye atlama bildigin konularda yorumyapman bilmediklerini orenmenede yardımcı olabilir..[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 lol yok arkadaş 2h ile duel wield ı karıştırmış s/s pally de olduğu gibi bi elinde kılıç bi elinde shield mı var demiş ardından madem 2 elinde kılıç tutmak istiyorsun half ogre aç demiş. 2h (pally - armsman) = çift elle tek silah tutmaktır. dw (mercenary) = iki elinde de iki silah bulunmasıdır.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2hand paladinim var lvl 37 4 vurusta sari npc kesiyorum cok raha damage lar gayet iyi bence chantlerle olmekte zor nme demişler chants for teh win :)[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2 el derken 2 elle mi silahi tutuyo bi el kılıç bi el kalkan mı onu karıştırdım gerisi kendilinden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paladin vurunca sinek mi ısırdı oluyosun... nerf olayı yok ta paladın zaten vuramazdı, pve master ı olması ayrı ama rvr de dmg veremez. Paladin mor mob u da rahat rahat keser ama dediğim gibi rvr de ı ıh[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 server kapali tam bakamadim puanlarima ama; lvl 50 paladin 2handed 114 autotrain puanli 50 2handed 35 slash 48 chant 6 parry emek verilmiş bir char yani. servera girince silahi değistirip birde oyle deniyecem. unutmadan sunuda sorayim; respec stone bulup su spece donmeyi dusunuyorum; 50 2handed (maximum) 35 slash (item +rvr puani ile 50 ye tamalanabilir üstüde zaten gerekmez) 35 chant (burasi önemli; chantlar en iyi 2. derecelerinde olsalar rvr de ne farkeder? sonucta rvr de sadece end çok aktif kullanılıyor.) 33 parry rvr puanlari ve itemlarla 50 ye kadar çıkarılabilinir. 2 handedlar double parry yapabiliyor. dmg olayina variance dıışında çok bir etkim olmyacağına gore defense olayını bu şekilde patlatabilirim diye düşünüyorum) yorumlarınızı bekliyorum [Bu mesaj copperelf tarafından 28 Nisan 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 114 autotrain nasıl oluyor? ilk defa duydum.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 chant auto train to lvl 40 54 puan slash autotrain to lvl 44 65 puan lvl 50 necro pl yapinca karakter kısa zamanda bu noktalara gelebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2 skill autotrain sadece pallyde mi oluyor?[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 albionda öyle chant ve slash autotrain oluyor. ama normal lvl kasan bir paladininin bu iki abilitisini kullanmadan lvl 40 a kadar gelmesi imkansız ötesi bişey. ancak pl yapan bir paladin bu speckleri yakalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar