Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 şaka oldugunu söyleyin[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ben kral oliim ilk önce özhan canaydin i atcam gs den !! undead herif !! [signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... [Bu mesaj resata tarafından 24 Mart 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 onu spor bölümünde yapalım :/[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Ne krallıgı ya, zaten meydan kaldı kara carsaflılara. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 başkan ben olacaksam neden olmasın ? ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 türkiyede 1982 anayasasıyla neredeyse "çeyrek başkanlık" denebilecek bi sistem oluştu zaten cumhurbaşkanının sembolik konumundan alınıp geniş yetkilerle donatılmasıyla. güçlerin birbirini dengelemesi de karar süreçlerinin kısaltılması bahanesi ve yasamanın zayıflatılmasıyla zorlaştı. ben şahsen başkanlık sistemine cok soğuk bakmıorm, ama tabii ki böyle olucaksa yasamanın da güclenmesi, devletin kendi icinde kurumsallaşması gerekicektir yürütmeyi denetlemek icin ..[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Başkanlık sistemi her ne kadar demokrasinin tam anlamıyla uygulanmasını engelleyebilitesi olan bir olaysa da bence bizim ülkemize fazla demokrasi yaramıyor mesela darbe çncesi dönemde aşırı demokraside nbelki bashsedilebilir? [şakaydı][signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 samimiyetimle söylüyorum türkiye krallık sistemine geçse çok fayda mülahaza eder.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 bencede türkiye krallıkla yönetilse hiç fena olmaz. hatta süper bile olabilr. doğru bir kral bulmak lazım tabi.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 türkiye'de başkanlık sistemi olmaz olamaz. sağ-sol olayından dolayı herzaman sol kaybeder buda ülke için iyi olmaz. demek istediğimi tam anlatamıyorum anlayanlar hak verecektir[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Fistan +1 bu ülkeyi sağcıların eline bırakacak değiliz di mi!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 baskanlik sistemine gecmemeli ama belediyeler ile kaymakamliklar kesinlikle tek elden, secimle gitmeli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aşırı solcuların eline bırakmaktansa sağcıların eline bırakmayı tercih ederim edit:başkanlık sistemine karşıyım bunu arkadaşlara cevap olsun diye yazdm :p[signature][hline];;suicidal icq [Bu mesaj metboy tarafından 27 Mart 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Khirsah, 26 Mart 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Fistan +1 bu ülkeyi sağcıların eline bırakacak değiliz di mi!! Yahu hala sağ-sol kavramlarına sıkışıp kaldınız.Bundan yıllar öncede ilericiler-gericiler vardı.Yani bu ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar,ama bir kısım kitlede cidden inanıyor.Hayret ya.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 apache +1[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 tabiki bu ülkeyi sağcıların eline bırakacak diiliz. yani gerekirse amerikanın nın eline bırakırız ama sağcılar ıı-ıh.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Apache yıllar geçer kavramlar değişir. ilerici-gerici ayrımı yapılıyosa vardır bi dogrulugu şimdi sağcı-solcu kavramları var eskidende vardı avrupadada var amerikadada. sadece biz sıkışmıyoruz bu kavramlara tüm dünya sıkışıyor.şimdi fransızlar solcuları getirdi başa bundan önce sağcılar kazanmıştı.ama bizde solcular ezilir.onun için baskanlık sistemi turkiyede olmaz olamaz. sağ-sol kavramı olmazsa bi ülke için en büyük tehlike o zaman başlar. merkez diye bişeyde yoktur olamaz.görüşü olmayanlar ancak merkezdedir.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Numb, 28 Mart 2004 20:06 tarihinde demiş ki: tabiki bu ülkeyi sağcıların eline bırakacak diiliz. yani gerekirse amerikanın nın eline bırakırız ama sağcılar ıı-ıh. Bu devirde hala sağcı solcu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 absolut son yazdıgın cevap ciddimiydi bilmiyorum ama bu devir sadece turkiyede değişiyo galiba avrupada hala sagcı-solcu ayrımı varda...[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 numb şaka yapıyo heralde?[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 başkan zçtımı bütün ülke zçar[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya avrupaya koyiim nolucak. ayrıca avrupada olan her güzel şey burda olsun sonra sağ sol ayrımı da olsun. ideolojik olarak. olsun baba nedir. adalet olsun temizlik düzen olsun, hodgamlık olsun sonra sağ sol tartışması da olsun. demokrasi olsun, tartışma da olsun. hayret yani. daha iki elimizle.. neyse aman.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 öyle deme horace sağ sol avrupa gibi ksiloptanik galaktik süper aşmış yaratıkların ülkesinde de varmış.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Muhtar Adaylıqına katılmak ıcın ne qerekıyordu ? Ehehe :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Bıshop, 24 Mart 2004 20:03 tarihinde demiş ki: şaka oldugunu söyleyin Niekü Avrupdaki bazı ülkeler hala krallık sistemiyle ayakta :D Bence eyaletlere bölünsün 7 Bölge...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar