nameless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 benim yedi yaşından beri burnum kırıktı, burnumdan adam gibi nefes alamıyorum diye ameliyat oldum 4 sene önce. ameliyatım 5 saat sürmüştü ve saatlerce sadece kan kusmuştum. sadece estetik için çekilecek çile değil diye düşünmüştüm ama senin baya kısa sürmüş ameliyatın. bu arada ben de artık hem normal şekilde nefes alabiliyorum hem de ailemdeki herkeste olduğu gibi hokka gibi burun sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Burun ameliyatları kötü ya, kırıyorlar, törpülüyorlar. öğeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 black-ice burnum duzeldı dıye sevınme. asıl şeklini 1 yıl sonra alıyor. her burun ameliyatında ilk görüntü eskisine göre daha iyi gözükür :) serum yedıysen ki yemıssındır o serumun etkısı yuzunden 2-3 ay sonra gidecek ve yuzun yavas bır sekılde kendısını bırakacak. 7-8 ay sonra bı foto daha cek bakalım aynımı cıktıgın foto ile :) moralini bozmak istemem ama bunları bılmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 vay beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Black ice melts... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 evet zaten şişliği inince biraz daha eskisine benzedi. ama yine de güzel yani:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Burnun gerçekten nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar