AthleT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Head said: aramızda çok büyük bir mesafe olmasına rağmen , aynı anda gökyüzüne bakmayı seven insanlardık biz. gökyüzünde gördüğümüz her yıldız bizim yıldızımızdı. adeta gökyüzünü sahiplenmiştik bizce. o yaz gecesi elini tutup birlikte gökyüzünü izlerken , bir yıldız kaydığını hatırlıyorum. birbirimize bakıp , hiç ayrılmayacağımız sözünü vermiştik. hayattaki tek güzel şey , zaten birbirimize sarılıp , o güven hissini verebilmekti.hayatımdaki tek güzel şey sendin aslında. güneş bizi ısıtırdı , ama ay'ın yeri farklıydı. böyle demiştin sen , o yaz gecesinde. çok sıcaktı , terlemiş yüzüne dokunurken yüzünden gülümseme eksik olmamıştı her zamanki gibi. aramızdaki bağ farklı bir şeydi. somut olmaya utanan , ama soyutlukta sınır tanımayan bir ilişkiydi bizimki. birbirimizin en uç noktalarına kadar gidip , anlamaya çalışırdık birbirimizi ; sırf yanyana huzurlu ve mutlu olmak için. sana sarılıp uyuyakaldığım o yaz gecesinde , müzik eşliğinde yine sıcaktan terlemiş ellerini hatırlıyorum ; ne kadar küçüktüler. ve ne kadar güzel kokuyorlardı. ellerini öptükçe yüzünde çocukça bir gülümseme belirirdi , ki bu beni de şımartırdı. duygularımı dışarı vurmaktan korkan ben , her şeyi bir kenara bırakıp bütün benliğimle sarılırdım sana. kaybolurdun kollarımda , karışırdık. arada bu kadar mesafe olmasına rağmen seni hissediyorum. ben gökyüzündeyim. kafanı kaldır. ve bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ah be.icinde hic bi kelimenin fazlalık olmadıgı. tam yerinde bi yazı. cok hos bi nostalji olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar