AthleT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Head said: aramızda çok büyük bir mesafe olmasına rağmen , aynı anda gökyüzüne bakmayı seven insanlardık biz. gökyüzünde gördüğümüz her yıldız bizim yıldızımızdı. adeta gökyüzünü sahiplenmiştik bizce. o yaz gecesi elini tutup birlikte gökyüzünü izlerken , bir yıldız kaydığını hatırlıyorum. birbirimize bakıp , hiç ayrılmayacağımız sözünü vermiştik. hayattaki tek güzel şey , zaten birbirimize sarılıp , o güven hissini verebilmekti.hayatımdaki tek güzel şey sendin aslında. güneş bizi ısıtırdı , ama ay'ın yeri farklıydı. böyle demiştin sen , o yaz gecesinde. çok sıcaktı , terlemiş yüzüne dokunurken yüzünden gülümseme eksik olmamıştı her zamanki gibi. aramızdaki bağ farklı bir şeydi. somut olmaya utanan , ama soyutlukta sınır tanımayan bir ilişkiydi bizimki. birbirimizin en uç noktalarına kadar gidip , anlamaya çalışırdık birbirimizi ; sırf yanyana huzurlu ve mutlu olmak için. sana sarılıp uyuyakaldığım o yaz gecesinde , müzik eşliğinde yine sıcaktan terlemiş ellerini hatırlıyorum ; ne kadar küçüktüler. ve ne kadar güzel kokuyorlardı. ellerini öptükçe yüzünde çocukça bir gülümseme belirirdi , ki bu beni de şımartırdı. duygularımı dışarı vurmaktan korkan ben , her şeyi bir kenara bırakıp bütün benliğimle sarılırdım sana. kaybolurdun kollarımda , karışırdık. arada bu kadar mesafe olmasına rağmen seni hissediyorum. ben gökyüzündeyim. kafanı kaldır. ve bak.
dunno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ah be.icinde hic bi kelimenin fazlalık olmadıgı. tam yerinde bi yazı. cok hos bi nostalji olmus
Öne çıkan mesajlar