Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dark tranquillity tabiki güzel grup. Vokal olarak harika bir grup zaten.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Deli, Dark Tranquillity'i sana bukadar sevdirmişim demekki, güzel güzel İyidir D.T :)[signature][hline] The Truth is out There
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 inflamesin turkiyeye gelmişliği var mı[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: BlaCk_DmC, 28 Nisan 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Deli, Dark Tranquillity'i sana bukadar sevdirmişim demekki, güzel güzel İyidir D.T :) SAOLASIN. müzik zevkim değişti lol. ilk başlarda ıron maiden ve metallica dinlerdim. Daha sonraları linkin park filan dinlerdim. Herıfın arada sırada bagırmasından bile hoşlanırdım. Gerçek müzik neymiş öğrendim cidden. Yani bir cümle yazmıştı birisi sanırım o sendin. bağıra bağıra söylediğim şarkı Dark tranquilllity- Insanıty's crescendo Insanıty's Crescendo tear out the blinded eye. Lam bu ne bazılaarı sürekli dark t dark t diyor bi dinleyim lam şu şarkıyı dedim. sonra dt hastası olduk :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Deathblade, 24 Aralık 2003 07:45 tarihinde demiş ki: Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo - Insanity's Crescendo Tear Out The Blinded Eye ! Ölürüm biterim bu şarkıya bağıra bağıra söylediğim hasta şarkı . buydu. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62990&page=3[signature][hline]$aban matrix Revolutions
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ben sana bi sürü şarkı tavsiyesi verdiğimi hatırlyıorum. sendede bi heves varmışki ilgilenmişin böle. Verdiğin linkdeki benim msjım hatta said: BlaCk_DmC, 22 Aralık 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Dark Tranquility - Lethe, The Gallery şarkıları. Hele Gallerynin başlarındaki Solo mükemmeldir hastsayım [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Nisan 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 İyi oldu ama çok teşşekür ederim. cidden şimdi o dinlediğim linkin park ın müzik yaptıgından şüpheliyim. Ama Chester iyi bir brutal olur. Parkta filan harcıyor kendini.[signature][hline]$aban matrix Revolutions BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Rica ederim, Kaliteli ve İyi Müzik yapan Grupları tavsiye etmek görevimdir.[signature][hline] The Truth is out There Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Chester Brutal vocal yapmio, chester anırıo tarz bişey sesine distortion katio :) o kadar.. Brutal için balgam gerek. ağzında balgam tutacaksın[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ulan bunu söyleyen de böyle müzikten anlayan bir ototrite filan olsa neyse, sen otur coğrafi konum çalış elinin hamuruyla karışma bu işlere hadiiii Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ulan satıcı adam en son mcdonalds a tuvalete gidecem die sattın bi daha gelmedin Telekomu mu bulamadın :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 buldum da sen yoktun, geri yürümüş oldum boşu boşuna, hem sen müzikten anlamazsın etmezsin ne diye ahkam kesersin lenny kravitzci seni Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Lenny kravitz i okulda sırf millet dinleyebilsin die çaldım bana kalsa Dimmu Borgir , Obituary falna çalarım ama izleyen insan kalmaz.. okul da bişey çalacaksan piyasa çalacaksın :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Draven Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 amazonda biri review yazmis son album icin, cok guzelde demis, ceviremicem ingilizcesi olan okur: There are two ways to become succesfull in death or heavy metal in general: 1. Find a style and when you see that it is sucessfull and sells, repeat it in the next of your albums, as you will always have the loyal fans (etc. see Running Wild, Stratovarius..) Keep in mind that this is not a negative remark as I still love the above bands. 2. The second way is to play the music you like, build an image and expand to new paths. If it comes from the heart it cannot be bad can it? DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 albüm güzel laf eden müziğe yanlış yerden bakıodur[signature][hline]bornozlu canavar Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/364026-inflames-yeni-album/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 İyi oldu ama çok teşşekür ederim. cidden şimdi o dinlediğim linkin park ın müzik yaptıgından şüpheliyim. Ama Chester iyi bir brutal olur. Parkta filan harcıyor kendini.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Rica ederim, Kaliteli ve İyi Müzik yapan Grupları tavsiye etmek görevimdir.[signature][hline] The Truth is out There
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Chester Brutal vocal yapmio, chester anırıo tarz bişey sesine distortion katio :) o kadar.. Brutal için balgam gerek. ağzında balgam tutacaksın[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ulan bunu söyleyen de böyle müzikten anlayan bir ototrite filan olsa neyse, sen otur coğrafi konum çalış elinin hamuruyla karışma bu işlere hadiiii
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ulan satıcı adam en son mcdonalds a tuvalete gidecem die sattın bi daha gelmedin Telekomu mu bulamadın :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 buldum da sen yoktun, geri yürümüş oldum boşu boşuna, hem sen müzikten anlamazsın etmezsin ne diye ahkam kesersin lenny kravitzci seni
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Lenny kravitz i okulda sırf millet dinleyebilsin die çaldım bana kalsa Dimmu Borgir , Obituary falna çalarım ama izleyen insan kalmaz.. okul da bişey çalacaksan piyasa çalacaksın :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Draven Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 amazonda biri review yazmis son album icin, cok guzelde demis, ceviremicem ingilizcesi olan okur: There are two ways to become succesfull in death or heavy metal in general: 1. Find a style and when you see that it is sucessfull and sells, repeat it in the next of your albums, as you will always have the loyal fans (etc. see Running Wild, Stratovarius..) Keep in mind that this is not a negative remark as I still love the above bands. 2. The second way is to play the music you like, build an image and expand to new paths. If it comes from the heart it cannot be bad can it?
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 albüm güzel laf eden müziğe yanlış yerden bakıodur[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar