Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Evet paticik dostları inflames.com a baktıgımız üzre albümün cıkmasına 2 gün falan kaldı..ideefixe.com dan satın alabilicezmi bilmiyorum ama umarım ideefixe albümü getirir..Inflames in orjinal albumlerini almak ve dinlemek hobilerim arasında oldugu için korsana hayır diyorum :) Gerçi kimse cıkarmaz grubun korsan cd sini... Nasıl olur size yeni inflames albümü metal severler..?[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 26 Mart 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 uzgunumki oyle bir album degil... hatta son albumun kaydigi yone daha da kayildigini bir cok yerde okudum bu da sahsimca iyice dinlenmez bir yone kaydiklari anlamina gelirki cok uzuluyorum sahsen (bu arada album gayet nette bulunmakta)[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 son albüm felaketinden sonra bi de bu çekilmez açıkçası genç yaşlarnda neler yapıolar walla yazık[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 walla reroute to remain den güzel.. superhero of the computer rage, quiet place, dial 595-escape güzel şarkılar[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bu adamların son albümleri için "hardcore'a kaçmış" diyenler var ben daha dinlemedim etmedim de, doğru mu diyolar?[signature][hline]the one without her name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 reroute to remain daha hardcore-nu sounduna yakındı, yeni albümde yine death e doğru gidiyorlar. yine clean vokal olan yerler var ama vokal de yavaş yavaş adam gibi olmaya başlamış. bence güzel albüm soundtrack to your escape[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hardcore suxx cidden nerde o eski in flames peh peh[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 2 haftadır falan dinliyorum, belki dinledikçe keyif alınacak, gerçek değeri ortaya çıkacak bir albümdür diye ama ne yazık ki öyle bir albüm olmadığı gerçeğini de artık kabullenmeliyim. Grup r2r ile yakaladığı çizgiyi devam ettiriyor. Eskiye döndüler mi diye beklemeyin yani. Amerikalı müzikten anlamaz dergiler haricinde albümün notları da genelde çok düşük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Etos, 27 Nisan 2004 20:48 tarihinde demiş ki: 2 haftadır falan dinliyorum, belki dinledikçe keyif alınacak, gerçek değeri ortaya çıkacak bir albümdür derim ben isveç metal dergielrinden de iyi not aldıalr eskiden güzeldi tamam ama kimseden 10 sene aybı şeyi yapmalarını bekleyemezsiniz haksızlık olur bence clayman de yapılabilecke herşey yapıldı bence albüm vokaller haricinde çok iyi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 In Flames artık Death Metal yapamıyor ne yazık ki Adamlar Parayı götürdükten sonra baktılar biz ne yapsak insanlar beğenir die türlerini değiştirdiler. En son ciddi death metal olan albümleri Whoracle dı sonra melodik olalım die yanlışlıkla gay melodiler ortaya çıkadılar. Böle Sahilde koşarken atlarken zıplarken dineleyeceğin mutlu şarkılar yapmaya başladılar. (Death metal le alakası yok.) Ben son albümlerini falna dinlerken kendimi Linkin Park dinliomuş gibi hisettim ve in flames adına üzüldüm.. Metallica gibi bu da kendini mahvedio. Bundan sonra dönüş yok. Metallica da eski hallerine dönemedi bunlar da bundan sonra dönemez büyük ihtimalle. Artık Alternative Rockcı In flames var :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 27 Nisan 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mortis tarafından 27 Nisan 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 onu bunu bilmem de sen clayman i beenmioyan zihniyetine yapiim kısaca[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 clayman satellites and astronauts only for the weak falna çok ii şarkılar ama sen, benim demek istediimi kaçırmışsın neyse bi daha oku anlarsın.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 tama abi sewdiğin şarkıalrdan belli zaten biz çoktan anlaşmışız[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Baya severim In Flames'i ama album album olarak bilmiyorım oyle. -Man Made God -Pinball Map - Trigger -Egonomic -Clayman Sevdiğim şarkıları. Peki bu saydıklarım arasında Death'e girmeyen varmı? Varsa bile bence harika şarkılar.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Sırf Death olunca dinlerim gibi bişey anlaşılmasın sadece meraktan soruyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bir melodik death metal grubunu daha kaybettik. ın flamesın 2000 yılında başladığı çöküş devam ediyor. 2003 yılında cıktıgı konserlerde Lınkın Park ıle alay eedip Link[in]Flames isimli t-shırtlerle cıkan grup, kendi cıkardıgı albümlerle Linkin Park tan beter olmuştur. 2000 den sonraki albümlerinden bence tek bir parça Egonomic. Dark tranquillitynın yenı album cıkacka mayıs sonunda onu dinleriz ehe :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dark Tranquillity'den ders almaları gerekiyordu geçen sefer. In Flames r2r'i yaparken onlar Damage Done gibi bir şahesere imza attılar. DT'den gene bomba gibi bir albüm bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dark Tranquillity etkili olmuştur In flames ın bugunlere gelmesinde. Zaten In Flames ismini duyuran Lunar Strain albümün vokal,beste ve sözleri Dark t. solisti Mikael stanne ye aittir. Ve bu manyak ötesi muhteşem albüm ile ın flames adını duyurmuştur bence. the jester race albümü de güzeldir daha sonra cıkan. Jotun gibi çok güzel parçalara da imza atmıştır grup. Dark tranquillitynin kaybettiği nokta ise bateri. 97 yılındaki the minds ı albümündeki sabit dark t baterisini hiç bozmadılar. ordaki bateri sıkıcı geliyor olabilir insanlara. Daha sert bateri olsa çok daha iyi olur bence. çünkü harika bir vokal var zaten.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Birde ekleyeyim. Sizce Behind Space Mikael mi daha iyi yoksa Behind Space 99 Anders mı ? bence behind space çok daha iyi .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dark tranquillity'nin mayıs ayının sonunda çıkaracağı ve çok az yerde yayımlanmış parçalarını içeren, grubun 15. yılını kutlama amaçlı çift cd'lik albümü. disc 1 (rare material): 01. static 02. the poison well 03. misery in me 04. cornered 05. in sight 06. no-one 07. exposure 08. yesterworld 09. unfurled by dawn 10. midwinter/beyond enlightenment 11. vernal awakening 12. void of tranquillity disc 2 (live material): 01. the wonders at your feet 02. the treason wall 03. hedon 04. white noise/black silence 05. haven 06. punish my heaven 07. monochromatic stains 08. indifferent suns 09. format c: for cortex 10. insanity's crescendo 11. hours passed in exile 12. the sun fired blanks 13. damage done 14. lethe 15. not built to last 16. therein 17. zodijackyl light 18. final resistance 19. ex nihilo eski sözlükte buldum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Deli333, 28 Nisan 2004 10:23 tarihinde demiş ki: bir melodik death metal grubunu daha kaybettik. ın flamesın 2000 yılında başladığı çöküş devam ediyor. 2003 yılında cıktıgı konserlerde Lınkın Park ıle alay eedip Link[in]Flames isimli t-shırtlerle cıkan grup, kendi cıkardıgı albümlerle Linkin Park tan beter olmuştur. 2000 den sonraki albümlerinden bence tek bir parça Egonomic. Dark tranquillitynın yenı album cıkacka mayıs sonunda onu dinleriz ehe :) senin bir lafın diğerini tutmuyor ki. egonomic oldukça cıvık şarkıdır asıl. ayrıca in flames linkin park gibi rap yönüne değil, industrial yönüne kaymıştır ki zaten severim fear factory miş nine inch nails mış o yönden beni pek germedi[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Egonomic in neresi cıvık yok böyle birşey ya .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dark Tranquillity super grup, Inflames o kadar super bi grup deil, hatta bikac yildir hic deil :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 in flames we trust =)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abicim egonomic in vokali clean olsa ahanda static x in yeni şarkısı derdim. trigger, system falan ondan daha kişilikli şarkılar (bence..)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar