wintersunset Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 merhaba arkadaslar, bu serverda su anda order tarafinda oynayan 4 kisiyiz, oyun icinde kimseyi henuz aramadim. Eger oyuna basliyacaksaniz veya serverinizdan memnun degil baska server ariyorsaniz sizi bekleriz guilimizi kuralim. Oyun icinden Ahbap'la temasa gecebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 İnsan guild ismini yazar bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintersunset Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ravenloft...ama henuz guildi kurmadik :)) o yuzden yazmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 orda açıcağınıza karak eight peaks e gelsenize dest de turkler var order dada olsun zaten bu serverda daoc un wow un en iyi guildleri var sağlam rvr ler doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 boşverim order'ı glein dest tarafına ben de gireyim guilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar