forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ahahhaha yok artık http://www9.vatanim.com.tr/haberdetay.asp?detay=RTUKte_Ukraynali_kadin_polemigi_203949_1&tarih=16.10.2008&Newsid=203949&Categoryid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 chpli üyesi olduğuna şaşırmadım.deniz fenerine göre büyük terbiyesizlik.trilyonları cukkalamaya tek kelime edilmedi chpli üyeyi görünce başlık açıyoruz.allahım sen büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 "devletin malı deniz, şeetmeyen keriz" zaten alıştığımız bi olgu. RTÜK başkanı orada oturuyorken fahişeye 30 euro oda parasını devlete fatura ettiği iddia edilen üye haydi haydi oturur, aslında siz şimdi yalaka basında bu adamı nasıl linç edecekler, onu izleyin. Hem devletin parası hem de zina ha, yandın oolum sen. esas dikkat çekici olan vatanim.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Oy ben boşuna avukat olmuyorum işte, bende hukuki YARDIM yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ne olacak bu Türkiye'nin hali? Gerçek anlamda "Gülümse, yarın daha beter olacak" felsefesi giriyor aklıma. Bu insanlar mı ülkenin önemli bir kurumunda yönetim sergiliyorlar? Yazık yahu. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar