ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Selam arkadaslar; Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi? Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara.[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hekimkızı ne deniyorsun öyle[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bilgisi olan warsa Yazmistim gereksiz msjlar atmak isteyen yazmadim[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 burda bulamazsın herkez işi gücü bırakmış milleti oturtmaya göt etmeye çalışıyor sen en iyisi bırak bu işleri süper vallaha hayat daha bi güzel =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Erutan bana demedin umarım[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ZEBULAYI İNDİRDİYSEN SPEHERETABLE DOSYASININ İÇİNDEKİ ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 LARI DEĞİŞTİR. ÖR: ADV_RATE=0.1,0.1,0.1 yap her atıŞTA ARTSIN. AMA BAZI SKİLLER ÖR: POİSON,TAMİNG,EVA.. GİBİ SKİLLER BU AYARLA DEĞİŞMEZ. BU SKİLLER SCRİP BÖLÜMÜ İÇİNDE AYRI BİR DOSYA İLE AÇILMIŞTIR. YANİ DOSYANIN ADI, TAMİNG SKİLİ İÇİN TAMİNGDİR. GİBİ. ORDAKİ ADV_RATE LERİ İNDİR.. HEHE BAK GÜZELCE ANLATILINCA HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BİR SÜRE SONRA BAŞKALARINA NASIL YARDIMVCI OLUYOR..
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: RRa, 28 Nisan 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Erutan bana demedin umarım sana neden diyim abi? =) saçmaladın sende[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ne bileyim alinganliğim üzerimde :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kralweb saolasin. o ozel rateleri biraz indire cikarta ayarlicaz s.tbles deki rateler basit ozel olanlar bomba :D thank you[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog
daniska Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: ColaCoCa, 28 Nisan 2004 18:54 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslar; Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi? Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara. Nebula Ocak'mı kullanıyorsun?[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Pois skilli gelmesi spheretablesten ayarlanmas. Kısaca bir acıklama : Spheretables in en altına sole birsey koy. On=@SpellCast if ( == 20) poisgain endif yaparsın sonra yeni.scp de ; src.poisoning ( + 1) en basitinden bi tane iste[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı. - 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir. - Tum accountlar durmaktadır. Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected]
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Poison skill'i gelebilir onun icin sphere tables'da poisoning skillinin ADV_RATE=bilmemle vardır onu ayarlarsın ancak poisoning skilli'nin calisması icin bir script yazman gerek.Yani direk skill'e bagli olarak millete in nox attıgında deathly vurmaz.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Öne çıkan mesajlar