Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARTMAYAN poisoning skill i :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar;
Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi?
Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara.[signature][hline]Obey Your Master
Retcarhac Eman De'Brog
Mesaj tarihi:
burda bulamazsın herkez işi gücü bırakmış milleti oturtmaya göt etmeye çalışıyor sen en iyisi bırak bu işleri süper vallaha hayat daha bi güzel =)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
ZEBULAYI İNDİRDİYSEN SPEHERETABLE DOSYASININ İÇİNDEKİ
ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 LARI DEĞİŞTİR.
ÖR: ADV_RATE=0.1,0.1,0.1 yap her atıŞTA ARTSIN.
AMA BAZI SKİLLER
ÖR: POİSON,TAMİNG,EVA.. GİBİ SKİLLER BU AYARLA DEĞİŞMEZ. BU SKİLLER SCRİP BÖLÜMÜ İÇİNDE AYRI BİR DOSYA İLE AÇILMIŞTIR. YANİ DOSYANIN ADI, TAMİNG SKİLİ İÇİN TAMİNGDİR. GİBİ. ORDAKİ ADV_RATE LERİ İNDİR..

HEHE BAK GÜZELCE ANLATILINCA HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BİR SÜRE SONRA BAŞKALARINA NASIL YARDIMVCI OLUYOR..
Mesaj tarihi:
kralweb saolasin. o ozel rateleri biraz indire cikarta ayarlicaz s.tbles deki rateler basit ozel olanlar bomba :D
thank you[signature][hline]Obey Your Master
Retcarhac Eman De'Brog
Mesaj tarihi:
said:
ColaCoCa, 28 Nisan 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
Selam arkadaslar;
Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi?
Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara.

Nebula Ocak'mı kullanıyorsun?[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Mesaj tarihi:
Pois skilli gelmesi spheretablesten ayarlanmas.

Kısaca bir acıklama :

Spheretables in en altına sole birsey koy.

On=@SpellCast
if ( == 20)
poisgain
endif

yaparsın sonra yeni.scp de ;
src.poisoning ( + 1)

en basitinden bi tane iste[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı.
- 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir.
- Tum accountlar durmaktadır.

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]
Mesaj tarihi:
Poison skill'i gelebilir onun icin sphere tables'da poisoning skillinin ADV_RATE=bilmemle vardır onu ayarlarsın ancak poisoning skilli'nin calisması icin bir script yazman gerek.Yani direk skill'e bagli olarak millete in nox attıgında deathly vurmaz.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
  • Yeni Oluştur...