ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Selam arkadaslar; Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi? Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara.[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 :tebrikz: deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hekimkızı ne deniyorsun öyle[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bilgisi olan warsa Yazmistim gereksiz msjlar atmak isteyen yazmadim[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 burda bulamazsın herkez işi gücü bırakmış milleti oturtmaya göt etmeye çalışıyor sen en iyisi bırak bu işleri süper vallaha hayat daha bi güzel =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Erutan bana demedin umarım[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ZEBULAYI İNDİRDİYSEN SPEHERETABLE DOSYASININ İÇİNDEKİ ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 LARI DEĞİŞTİR. ÖR: ADV_RATE=0.1,0.1,0.1 yap her atıŞTA ARTSIN. AMA BAZI SKİLLER ÖR: POİSON,TAMİNG,EVA.. GİBİ SKİLLER BU AYARLA DEĞİŞMEZ. BU SKİLLER SCRİP BÖLÜMÜ İÇİNDE AYRI BİR DOSYA İLE AÇILMIŞTIR. YANİ DOSYANIN ADI, TAMİNG SKİLİ İÇİN TAMİNGDİR. GİBİ. ORDAKİ ADV_RATE LERİ İNDİR.. HEHE BAK GÜZELCE ANLATILINCA HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BİR SÜRE SONRA BAŞKALARINA NASIL YARDIMVCI OLUYOR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: RRa, 28 Nisan 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Erutan bana demedin umarım sana neden diyim abi? =) saçmaladın sende[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ne bileyim alinganliğim üzerimde :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kralweb saolasin. o ozel rateleri biraz indire cikarta ayarlicaz s.tbles deki rateler basit ozel olanlar bomba :D thank you[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: ColaCoCa, 28 Nisan 2004 18:54 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslar; Ben poisoning skill'inin innox attikca artmasini ayarlamak istedim ama isler karisti.Bu konuda Bilgisi Olan war mi? Acil ogrenmem gerklide . Bilen wrsa Bir yazabilir mi forumlara. Nebula Ocak'mı kullanıyorsun?[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Pois skilli gelmesi spheretablesten ayarlanmas. Kısaca bir acıklama : Spheretables in en altına sole birsey koy. On=@SpellCast if ( == 20) poisgain endif yaparsın sonra yeni.scp de ; src.poisoning ( + 1) en basitinden bi tane iste[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı. - 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir. - Tum accountlar durmaktadır. Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Poison skill'i gelebilir onun icin sphere tables'da poisoning skillinin ADV_RATE=bilmemle vardır onu ayarlarsın ancak poisoning skilli'nin calisması icin bir script yazman gerek.Yani direk skill'e bagli olarak millete in nox attıgında deathly vurmaz.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar