mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şimdi ben yurtta kalıorm ve premium rapid uyeliğim war ama yurt saolsun sanırım rapidi engellemiş ve ben dosya indiremiorm. aslında aksamları belli bi saatten soora girilio sanırım ama sabahları falan girilmio. mesela dun aksam 1de falan denediğimde gayet çatır çatır giriliodu ama su anda girilmio.bunun bi yol warmı acaba bildiğiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 git konuş yetkili birisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben de işyerimden giremiyorum, bi çare bulursanız süfer olar aslında. yetkiliyle konuşunca firewall, proxy, hede hödö diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Sürekli şekilde yardımcı olamam ama işiniz acilse sizin için indirebilirim sunucuya lazım olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 acil bişey olduğundan değil, geçenlerde önemsiz bir şey için gerekince fark etmiş, konu gelince yine gerekebilir diye yazdım. yoxa yani evden indiriyoz cicileri acımadan allaaaama bin şükür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http tunnel prgramlarını deneyebilirsiniz. bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar