yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 spiderman(3 te siyah şeyin adamın üstüne yapışması mesela çok gerçekçi böyle animasyonlar yapmak istiyorum yada her ne deniyorsa) deki gibi efectleri animasyon programlarında yapıolarmış, araştırdım maya, 3dsmax vs. maya kullanmaya karar verdim sebebini bilmiorum ama nese nerelerden başlanır nası başlanır bildiğiniz kaynak varmıdır varsa paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu sektörde genellikle tutorial kasıp hollywood'da SFX işine giren yok. Zor işler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bence 3d'den değil de adobe aftereffects ile bişeyler yaparak başla derim. çözmedi kolay hem hem de gaz verir 3d ile başlayıp "bu ne lan bi bok anlamadım" diyip cayma ihtimalin büyük çünki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 en azından mehmet ali erbilin oynadığı bir filmde dünya çapında bir teknolojiymiş gibi anlatılıp, yerine kukla konsa daha iyi olacak olan dinazorumsu yaratığı yapanlar kadar para kazanılabilir aslında. bir yerden başla, hevesin varsa mutlaka bir yerlere gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bi yerden başlamayı düşünüyorum fakat nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum, maya işimi görürmü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 xsi'yi da arastirabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Maya üst seviyedir. 3ds max'den başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Çok zor işler bunlar, 2 senedir bi tarafımı yırtıyorum anca bişeyler yapabiliyorum. 3ds max le animasyon yapman çok zor iş, onu modelleme yapmak için kullan derim. After effects ile çok güzel film editing yapabilirsin ama illa animasyon yapcam diyosan 3dsmax + after effects bilmen şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 önce top ciz kare kare, seksin top. sonra bir disney filminde topu nasıl sektirmişler bak. öle bişiler. bi dene sonra spiderman'ın yüzüne yapışan şey kısmını gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu işin bölümünde okuyaraktan derim ki.. klasik animasyonla başla bi yandanda 3d öğren ..(eğer dediğin gibi iyi bi animasyon yapmak istiyorsan işin temelinden başlamak daima en mantıklısıdır) belki bigün blizzard bizi kabul eder :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yvz5 said: spiderman(3 te siyah şeyin adamın üstüne yapışması mesela çok gerçekçi) ABI O GERCEK DIIL MIYDI!!!???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 metin ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar