irenikus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Oyuna bir girdim, friend listim uçmuş, guildda olmama rağmen you are not in guild diyor, /who yapamıyorum, tier değiştiremiyorum, book of bindingi boşa salladı bu yüzden. "This region is currently not avalible, please try again later" diyor, kaç kere relog yaptım, modeme reset attım, en sonunda /stuck çekip çıktım ve tier 3 bailangıcına boundlu karakterim level 1 kasabasına ışınlanmış durumda şu an ve sorunlar devam etmekte.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 1-2 gündür var bu sorun,ayrıca en az 2 topic var bununla ilgili.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kara 8 peakste sorun vardı o tarz,reset atıldı dün öğlen,düzeltildi
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 irenikus said: Oyuna bir girdim, friend listim uçmuş, guildda olmama rağmen you are not in guild diyor, /who yapamıyorum, tier değiştiremiyorum, book of bindingi boşa salladı bu yüzden. "This region is currently not avalible, please try again later" diyor, kaç kere relog yaptım, modeme reset attım, en sonunda /stuck çekip çıktım ve tier 3 bailangıcına boundlu karakterim level 1 kasabasına ışınlanmış durumda şu an ve sorunlar devam etmekte. 1 ayını yeni doldurdu oyun!
Öne çıkan mesajlar