Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bugün 4.balkanlılar halk oyunları kapsamında fuar açıkhavada gösterileri var daha önce izlemiş arkadaşlar ne düşünür gidilmelimi izlenmelimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 2 büyük rakı içtikten sonra gitmeni tavsiye ederim. Yumurta topuklu ayakkabı ve takım elbiseyle gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Shaman dans gösterisi diyince benim aklıma bu geldi http://www.youtube.com/watch?v=3E7pklTN4iM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ops yannıs oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 umdugum gibi çıkmadı garip bişeydi valla zati sahne küçük diye gösterinin büyük kısmı kesilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 otbüsde gördüydüm de benim de ilgimi çekmişti adı, ama böyle bir etkinliğe geldiği için çok matah bir şey olmayacağını bilebilmiştim, funq the wise tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar