Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna Giriş ve Karakter Acmak Yardım..

Castiello

Öne çıkan mesajlar

Lutfen Yardım Edin Oyunu Yukledim Tum Patchleri Yaptım Buyuk Bi Hevesle Oyuna Baslamak Icin "Play"e Bastım ve Sadece Yazılar Cıktı User Licence Zımbırtısını Kabul Ettim ve Hicbir Arkaplan Grafiği vb. Sey Cıkmadı.. Server Secebiliyorum Ama Sectigim Serverda Character Acamıyorum Taraf Secemiyorum vs vs.. Aynı Sorunu Yasayan Yada Cozumunu Bilen Varsa Lutfen Yardımcı Olun 2 Gundur Ugrasıyorum Hicbir Cozum Bulamadım.. SS'ler Alttadır.. Simdiden Tesekkurler..

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Birde bold yazmayı bırakabilirsin, normal yazıyı da görebiliyoruz.

Forumlardan Alıskanlık Hep Bold Yazıodum..

spawn77 said:
Ekran kartınla ilgili sanırım, sürücüleri güncelleştirmeyi dene. Direct x e dikkat et. Olmazsa oyunu tekrar yükleyiver

Ekran Kartını Guncellestiriyorum Simdi.. Inş. Olur... Oyunu Yuklemem Sorunlu Oluyor Biraz.. Benim Makina WHO Cd1 i Okumuyor Anneminkine Yukledim Ordan HDD ye Atıp Kendi Makinama Aldım.. Baska Bi Yolu Yokmudur? Aynı Sorunu Yasayıp Cozum Bulan Filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Cidden Daha Baslayamadan Oyundan Soğudum Resmen.. Hicbir Sekilde Olmuyor Denemediğim Kalmadı.. Patch Yaparkende Sorun Cıkarıyordu HDD'den Attım Direk Onu Hallettim.. Gerci Perform Full Check Yapınca Yine Patch Sorunu Veriyor Az Once Denerken Farkettim.. "Warhammer Folder is missing a large number of files" Hatası Veriyor.. Bunu Nasıl Halledebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

=)) Cd 1 'i Okusa Benim Makina Onuda Denicem de Benimkinde Okumuyor Annemin Pc'ye Yukleyip Ordan Cekmek Zorunda Kalıyorum Mecburen.. Ama Net Cafeye Gittim Ordada HDD'den Atıyorlardı Yuklenmis Patch Yapılmıs Warhammer Klasorunu Direk.. Gayet Guzelde Calısıyordu.. :S
Sosyal ağlarda paylaş

sistemin nedir tamamen yaz bi buraya.

onun dışında virus programı, arka planda çalışan diğer programlar varsa onları kapat. windows un update li olduğundan emin ol. birde annenin bilgisayarından oyunu çalıştırmayı dene. belki elindeki dosyalar bozuktur tamamen. HDD den atıp login screen ı geçmen sorun olmadığı anlamına gelmiyor.

ayrıca internetten beta client ını indir birde onunla dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...