Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Lutfen Yardım Edin Oyunu Yukledim Tum Patchleri Yaptım Buyuk Bi Hevesle Oyuna Baslamak Icin "Play"e Bastım ve Sadece Yazılar Cıktı User Licence Zımbırtısını Kabul Ettim ve Hicbir Arkaplan Grafiği vb. Sey Cıkmadı.. Server Secebiliyorum Ama Sectigim Serverda Character Acamıyorum Taraf Secemiyorum vs vs.. Aynı Sorunu Yasayan Yada Cozumunu Bilen Varsa Lutfen Yardımcı Olun 2 Gundur Ugrasıyorum Hicbir Cozum Bulamadım.. SS'ler Alttadır.. Simdiden Tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 server seçmeden settings e gir ve ayarlarla oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Denedim Ayarları Balance Yaptım Faster FPS yaptım Yine Aynı.. =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 full screen yap ve full screen çözünürlüünü deiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Denedim Simdi Yine Aynı Sorun Devam Ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Birde bold yazmayı bırakabilirsin, normal yazıyı da görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ekran kartınla ilgili sanırım, sürücüleri güncelleştirmeyi dene. Direct x e dikkat et. Olmazsa oyunu tekrar yükleyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dreagloth said: Birde bold yazmayı bırakabilirsin, normal yazıyı da görebiliyoruz. Forumlardan Alıskanlık Hep Bold Yazıodum.. spawn77 said: Ekran kartınla ilgili sanırım, sürücüleri güncelleştirmeyi dene. Direct x e dikkat et. Olmazsa oyunu tekrar yükleyiver Ekran Kartını Guncellestiriyorum Simdi.. Inş. Olur... Oyunu Yuklemem Sorunlu Oluyor Biraz.. Benim Makina WHO Cd1 i Okumuyor Anneminkine Yukledim Ordan HDD ye Atıp Kendi Makinama Aldım.. Baska Bi Yolu Yokmudur? Aynı Sorunu Yasayıp Cozum Bulan Filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ekran Kartımıda Guncelledim DirectX ide Tekrar Yukledim Hala Devam Ediyor Aynı Sorun.. Bitek Benmi Yasıyorum Bu Sorunu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Biraz önce ben çıkmadan oldu, tekrar girip bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 No problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ya Cidden Daha Baslayamadan Oyundan Soğudum Resmen.. Hicbir Sekilde Olmuyor Denemediğim Kalmadı.. Patch Yaparkende Sorun Cıkarıyordu HDD'den Attım Direk Onu Hallettim.. Gerci Perform Full Check Yapınca Yine Patch Sorunu Veriyor Az Once Denerken Farkettim.. "Warhammer Folder is missing a large number of files" Hatası Veriyor.. Bunu Nasıl Halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kendin yazmışın işte,warhammer klasöründe bir sürü eksik dosya varmış,baştan temiz-sorunsuz bi kurulum yapıp,patchleri tekrar yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 =)) Cd 1 'i Okusa Benim Makina Onuda Denicem de Benimkinde Okumuyor Annemin Pc'ye Yukleyip Ordan Cekmek Zorunda Kalıyorum Mecburen.. Ama Net Cafeye Gittim Ordada HDD'den Atıyorlardı Yuklenmis Patch Yapılmıs Warhammer Klasorunu Direk.. Gayet Guzelde Calısıyordu.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazmak da Baya Zormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o zaman yapcak bişe yok ko forever :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ekran kartın ne? Desteklemiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 File check yap tamamlansın girersin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sistemin nedir tamamen yaz bi buraya. onun dışında virus programı, arka planda çalışan diğer programlar varsa onları kapat. windows un update li olduğundan emin ol. birde annenin bilgisayarından oyunu çalıştırmayı dene. belki elindeki dosyalar bozuktur tamamen. HDD den atıp login screen ı geçmen sorun olmadığı anlamına gelmiyor. ayrıca internetten beta client ını indir birde onunla dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiello Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sorunu Arkadasımdan Cd1 i Alarak Hallettim.. Herkeze Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar