massosoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 şuan uk deyim,burdan warhammer almayı düşünüyorum 1 hafta sonra Türkiye ye donücem.Burdan aldım oynun cd-key i çalışırmı,server olayları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nerde olursan ol, eu serverlarina baglanirsin eudan aldigin oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eu oldugu icin olur herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yani Türkiye de eu server larını kullanıyoruz,o açıdan sorun olmaz anladım kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uk'den alıcağına tr'den 50 ytlye alman parasal açıdan daha uygun olması lazım.heryerde var nerdeyse oyun ztn. uk'de 50euro galiba fiyatı.uk'den aldığın oyunlada eu serverlara bağlanırsın sorun yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha 50 euromu orda oyun,nerdeyse buranın 2 katı,ben 45 e almıştım geçen hafta vatandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar